Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac violent cu un cuţit şi o secure asupra lui Toutai Kefu. Antrenorul de rugby, internat după ce a fost rănit grav în timpului jafului

Atac violent cu un cuţit şi o secure asupra lui Toutai Kefu. Antrenorul de rugby, internat după ce a fost rănit grav în timpului jafului

Rugby

Comentarii

Toutai Kefu, fostul internaţional australian şi actualul selecţioner al echipei de rugby a statului Tonga, a fost grav rănit în urma unui jaf petrecut în noaptea de duminică spre luni la locuinţa sa din Brisbane.

Patru persoane au fost transportate la spitalul cel mai apropiat după acest atac, calificat drept "brutal şi violent" de poliţia locală, care a găsit la faţa locului un cuţit şi o secure.

Doi adolescenţi au fost reţinuţi, în timp ce un al treilea este dat dispărut, conform poliţiei.

Kefu (47 ani) a fost operat pentru multiple răni la abdomen, iar soţia sa a fost grav rănită la un braţ şi cei doi copii ai săi, un băiat de 21 de ani şi o fată, au suferit şi ei răni serioase.

Kefu a purtat de 60 de ori tricoul selecţionatei "Wallabies" în cursul celor şapte ani de carieră internaţională, începută în 1997, culminând cu victoria Australiei în finala Cupei Mondiale din 1999, contra Franţei.

El ocupă funcţia de selecţioner al echipei statului Tonga din 2016.

Afla mai multe despre: tonga 

viewscnt
Articole similare