Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac VIOLENT la adresa lui Hagi: „Se crede cel mai mare din toate timpurile. Când ies jucătorii lui în Occident, sunt turişti japonezi”

Atac VIOLENT la adresa lui Hagi: „Se crede cel mai mare din toate timpurile. Când ies jucătorii lui în Occident, sunt turişti japonezi”

Farul Constanța

Comentarii

Alin Stoica (40 de ani) pune la îndoială statutul lui Gheorghe Hagi de „Rege” al fotbalului românesc. Fost fotbalist la Steaua, Anderlecht sau Club Brugge, Stoica a făcut mai multe afirmaţii dure legate de cariera actualului finanţator de la Viitorul.

Alin Stoica nu consideră că Hagi este cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, în ciuda faptului că „Regele” are în CV echipe precum Real Madrid sau Barcelona şi că este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României (35 de goluri, la egalitate cu Adrian Mutu). Mai mult, fostul mijlocaş contestă şi abilitatea lui Hagi de a creşte şi a promova jucători tineri. 

„Chiar am văzut recent un interviu acordat de Anamaria Prodan. De ce n-are cineva curaj să-i răspundă? El se crede cel mai mare jucător din toate timpurile. Când jucătorii lui ies în Occident, sunt turişti japonezi! Tot urlă că scoate campioni. Ce campioni scoate? N-are nimeni curaj să-i spună. De la Barcelona, de la Real Madrid, de ce a plecat tocmai la Brescia, nu se găsea o echipă ca Valencia? Şi cu Brescia cade în Liga 2. Hai, vă rog eu frumos, dacă venea Juventus, pleca la Barcelona?

Daca el zice aşa, că a fost cel mai bun din toate timpurile. Dacă lui nu îi spune nimeni nimic şi tot urlă. Au fost fotbalişti mai mari. Dacă se putea pleaca înainte de Revoluţie, păi, câţi jucători nu plecau. Liţă Dumitru nu a fost fotbalist? Puiu Iordănescu nu a fost fotbalist? Mulţescu nu a fost fotbalist? Aşa din ce am auzit, că eram mic. Cămătaru nu a fost fotbalist? Sorin Cârţu nu a fost fotbalist? Nu mai vorbim de Balaci, Dobrin. Eu cred că trebuie sa îi spuneţi dumneavostră lui Hagi să se tempereze puţin să nu mai urle că a jucat. Bine a jucat la Real Madrid, dar de ce a plecat după la Brescia? Nu a zis nimeni că nu a fost un jucator mare, dar nu a fost cel mai bun”, a declarat Alin Stoica la PRO X.

Alin Stoica este fiul lui Tudorel Stoica, fost căpitan al Stelei, care a fost coleg cu Hagi în Ghencea la finalul anilor '90. Împreună, cei doi au pus umărul la câştigarea finalei Supercupei Europei din 1986, disputată la Montecarlo şi în care roş-albaştrii au învins-o pe Dinamo Kiev cu scorul de 1-0 (Hagi 44'). 

Afla mai multe despre: hagiviitorulalin stoica 

viewscnt
Articole similare