Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac virulent la adresa conducătorilor de la CFR Cluj, după ce l-au felicitat pe Burleanu: ”Tipic, comportament de lingăi”

Atac virulent la adresa conducătorilor de la CFR Cluj, după ce l-au felicitat pe Burleanu: ”Tipic, comportament de lingăi”

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu, fost arbitru internaţional, a avut un atac virulent la adresa oficialilor CFR Cluj, după ce aceştia l-au felicitat, prin intermediul unei reţele de socializare, pe Răzvan Burleanu pentru câştigarea unui nou mandat la şefia FRF.

Fostul conducător al FC Vaslui a criticat atitudinea clujenilor şi nu a ezitat să-i numească pe aceştia ”lingăi”.

”Tipic, comportament de lingăi. Pentru ce trebuie să iasă ei să spună şi să transmită acel mesaj, că ei au votat. Şi ce dacă aţi votat, mă? Dacă aţi votat, vreţi să fiţi campioni că aţi votat? Fiţi campioni pe teren nu că aţi votat. Vă daţi seama domnule ce stupizenii şi de astea. Îţi vine greu, se lasă greu şi la stomac şi la cap asemenea linguşeli de doi lei”, a spus Adrian Porumboiu la Telekom Sport.

Răzvan Burleanu a câştigat, miercuri, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat Ionuţ Lupescu.

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Marcel Puşcaş a primit 8 voturi, iar Ilie Drăgan niciun vot.

La Adunarea Generală au votat 254 de membri.

Afla mai multe despre: liga 1frfalegerile frfburleanuporumboiucfr cluj,  

viewscnt
Articole similare