Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac xenofob şocant la adresa lui Haţegan: "Ţigan român nenorocit!" Ce a scris soţia unui fost jucător al lui United

Atac xenofob şocant la adresa lui Haţegan: "Ţigan român nenorocit!" Ce a scris soţia unui fost jucător al lui Unitedgalerie foto
Comentarii

Soţia unei vedete din naţionala Irlandei de Nord l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan într-o postare pe Twitter. Arbitrul român a greşit grav la Irlanda de Nord - Elveţia 0-1 - în brajaul pentru CM 2018 - după ce a acordat oaspeţilor un penalty inexistent.

Ovidiu Haţegan a fost delegat să conducă meciul de baraj dintre Irlanda de Nord şi Elveţia. Însă arbitrul român n-a fost în cea mai bună formă şi a reuşit să-i scoată din minţi pe nord-irlandezi. În minutul 56, Haţegan a fluierat penalty pentru Elveţia, pentru un presupus henţ la Corry Evans. Reluările au arătat însă că mingea îl lovise în spate, nu în mâna.

Corry Evans a protestat vehement şi a primit cartonaş galben. Soţia acestuia a izbucnit pe Twitter şi a postat un mesaj foarte dur, xenofob: ”Ţigan român nenorocit! Şi când te gândeşti că Irlanda de Nord i-a găzduit una din rudele împuţite!!! Idiot nerecunoscător! Oricum, mergem înainte”, a postat Lisa Evans.

Corry Evans este un jucător crescut de Manchester United, iar în carieră a mai jucat la Carisle United şi Hull City. În prezent, este legitimat la Blackburn Rovers.

Nu numai Corry Evans şi soţia acestuia au fost nemulţumiţi de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan. Arbitrul român a fost criticat dur de jurnaliştii nord-irlandezi, de presă şi de selecţionerul Michael O'Neill: "Cum a putut arbitrul să acorde acel penalty? Corry Evans s-a întors şi balonul l-a lovit în spate. Toată lumea a crezut că arbitrul a fluierat un ofsaid, am fost şocaţi să vedem că a dat penal”, a declarat selecţionerul Irlandei de Nord

Returul meciului Irlanda de Nord - Elveţia se joacă săptămâna viitoare, dar nord-irlandezii pornesc acum de la 1-0 pentru adversari.


FOTO: Lisa Evans, soţia lui Corry Evans, a izbucnit pe Twitter după ce a văzut eroarea de arbitraj făcută de Ovidiu Haţegan

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ovidiu hateganirlanda de nordelvetiacm 2018 

viewscnt
Articole similare