Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacă dur după ce a fost folosit de la Barcelona: "M-au aruncat! Sunt deştept şi mi-am dat seama"

Atacă dur după ce a fost folosit de la Barcelona: "M-au aruncat! Sunt deştept şi mi-am dat seama"

FC Barcelona

Comentarii

Emerson Royal (22 de ani), fotbalistul cumpărat şi vândut de FC Barcelona în aceeaşi vară, a acordat un interviu în MARCA, în care a spus că, după un timp petrecut la gruparea catalană, şi-a dat seama că a fost doar folosit pentru profit. Brazilianul a semnat cu Tottenham, după ce britanicii au plătit 25 de milioane de euro Barcelonei.

Atacă dur după ce a fost folosit de la Barcelona: "M-au aruncat! Sunt deştept şi mi-am dat seama"

Barcelona a făcut profit cu Emerson, în această vară. Catalanii l-au cumpărat de la Betis cu 9 milioane de euro şi l-au vândut mai departe cu 25 de milioane de euro, la Tottenham. Ceea ce generează un profit foarte bun pentru clubul aflat într-o situaţie financiară precară, doar că o parte din aceşti bani vor merge şi către Betis. Barcelona şi Betis l-au deţinut în coproprietate pe Emerson.

După ce a plecat pe uşa din dos de la FC Barcelona, Emerson a acordat un interviu în MARCA, în care a atacat gruparea catalană pentru modul în care s-a folosit de el: "Am crezut că vor să rămân, am jucat duminică (n.r. - vs Getafe, 2-1) titular, iar apoi am mers a doua zi să mă antrenez. Apoi am început să văd ce apare în presă.

Nu înţelegeam nimic pentru că nu ştiam nimic. Apoi, seara, clubul m-a sunat să mă prezint la bază pentru că voiau să discute cu mine. Atunci mi-am dat seama că vor să mă vândă! Sunt deştept şi am realizat că îmi sugerau să plec. M-au aruncat cu cuvinte frumoase! Aveam contract şi puteam să rămân la clubul pe care-l iubesc, dar am ştiut că mă vor pleca şi am decis să plec. Mi-am spus că nu voi rămâne aici cu sentimente triste!", a spus Emerson, într-un interviu acordat în MARCA.

Emerson Royal a strâns 90 de minute în trei meciuri pentru Barcelona în acest sezon de LaLiga, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Afla mai multe despre: emerson royalbarcelonatransfertottenham 

viewscnt
Articole similare