Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacant de două milioane de euro sub comanda lui Ouzounidis după FCSB - U Craiova 0-0. Anunţul momentului în Bănie

Atacant de două milioane de euro sub comanda lui Ouzounidis după FCSB - U Craiova 0-0. Anunţul momentului în Băniegalerie foto

Superliga

Comentarii

U Craiova a remizat, 0-0 cu FCSB la Giurgiu, şi în ciudat semieşecului cea mai bună veste pentru olteni e revenirea lui Elvir Koljic (25 de ani), atacantul cotat la două milioane de euro de către specialiştii de la transfermarkt.com, care s-a întors pe teren după o accidentare care l-a ţinut departe de dreptunghiul verde nu mai puţin de şase luni.

Atacant de două milioane de euro sub comanda lui Ouzounidis după FCSB - U Craiova 0-0. Elvir Koljic a jucat din nou pentru olteni

Meciul FCSB - U Craiova a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că oltenii lui Marinos Ouzounidis au mare nevoie de un atacant de careu, marcator, în mare formă, după ce Ivan, Cicâlădu şi alţi jucători s-au jucat cu ocaziile în faţa liderului din Liga 1. Accidentat în octombrie la un meci U Craiova - Poli Iaşi, Elvir Koljic a revenit pe teren în minutul 79 al meciului cu FCSB. Atacantul bosniac a fost trimis în teren pentru a se reacomoda cu efortul şi pentru a-şi testa glezna.

Koljic a prins ultimele 15 minute ale meciului, cu tot cu prelungiri, însă nu s-a făcut remarcat. Era şi greu după atâta timp de pauză, în care a tras trare să se refacă după ce s-a "rupt" grav în partida cu Poli Iaşi ca urmare a unei intrări dure a lui Ovidiu Mihalache. Presa din Bosnia a scrie şi ea desprea revenirea lui Koljic pe teren la U Craiova.

"Elvir Koljic s-a recuperat după o accidentare severă şi, după o pauză de mai mult de jumătate de an, a jucat din nou pentru românii de la Craiova. Koljic a jucat din minutul 79 al partidei din etapa a 29-a a Ligii 1, FCSB - Craiova 0-0. A fost prima apariţie a lui Elvir după accidentarea din 2 octombrie. Revenirea sa va însemna mult pentru Craiova şi pentru speranţele sale în luta pentru titlu!", au scris cei de la reprezentacija.ba.

Elvir Koljic a marcat de şase ori în opt meciuri jucate pentru U Craiova în startul actualului sezon, apoi s-a accidentat.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Elvir Koljic în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfemarkt.com
  • 4 - patru selecţii are Koljic până acum la naţionala Bosniei

Afla mai multe despre: elvir koljicu craiovaliga 1accidentarerevenire 

viewscnt
Articole similare