Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacant pe placul lui Quique Setien! Barcelona a început negocierile pentru transferul care îl va face uitat pe Luis Suarez

Atacant pe placul lui Quique Setien! Barcelona a început negocierile pentru transferul care îl va face uitat pe Luis Suarez

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona trebuie să găsească în această perioadă de mercato un înlocuitor pentru Luis Suarez, iar oficialii clubului catalan nu au stat mult timp pe gânduri şi se pregătesc să îi aducă lui Quique Setien un vârf de atac pe placul lui.

La meciul cu Granada, primul cu Quique Setien pe bancă, Barcelona a jucat cu Griezmann şi Messi în linia de atac, dar cu toate acestea a câştigat doar cu 1-0, într-o partidă în care catalanii au reuşit peste 1000 de pase. 

Potrivit reputatului jurnalist italian Gianluca Di Marzio, conducătorii de pe Camp Nou au început deja negocierile pentru înlocuitorul lui Luis Suarez, care va lipsi aproximati patru luni de zile de pe teren. Jorge Mendes a ajuns în Spania, la Barcelona, pentru a discuta trecerea jucătorului său, Rodrigo, la liderul din LaLiga. 

Atacantul născut în Brazilia, dar care reprezintă Spania (22 de selecţii, opt goluri), a marcat 56 de goluri în 208 de meciuri pentru Valencia, echipă la care joacă din 2015. Vârful de atac, pe placul lui Setien, a petrecut o scurtă perioadă în academia celor de la Real Madrid, dar este legat de Barcelona, din moment ce este vărul lui Thiago şi Rafinha, foşti jucători pe Camp Nou. 

Cotat la 50 de milioane de euro, Barcelona nu ar vrea să ofere această sumă pe atacant. Soluţia la care este deschisă şi Valencia este cedarea unui jucător al grupării blaugrana în schimbul lui Rodrigo. 

Afla mai multe despre: barcelona transferrodrigoquique setien 

viewscnt
Articole similare