Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacant pentru Mirel Rădoi! Fotbalistul care aşteaptă convocarea selecţionerului: "Prefer să simt eu presiunea decât cei tineri"

Atacant pentru Mirel Rădoi! Fotbalistul care aşteaptă convocarea selecţionerului: "Prefer să simt eu presiunea decât cei tineri"

Echipa națională

Comentarii

Atacantul FCSB-ului, Claudiu Keşeri (34 de ani), aşteaptă un semn din partea selecţionerului Mirel Rădoi, pentru următoarele partide din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Claudiu Keşeru vrea să revină în naţională

Fotbalistul experimentat a absentat la meciurile naţionalei din septembrie, dar îşi poate recăpăta forma la FCSB, după revenirea în Liga 1. El i-a transmis un mesaj lui Mirel Rădoi.

"Da, îmi doresc să revin la echipa naţională. Nu, nu am vorbit direct (n.r. - cu Mirel Rădoi). Prefer să se simtă acea presiune pe umerii mei decât să se resimtă pe umerii celor mai tineri, care poate nu o vor gestiona atât de bine. Dacă voi fi eu criticat, nu am nicio problemă, m-am obişnuit. Dar prefer să fie cei tineri concentraţi", a declarat Claudiu Keşeru. 

Selecţionerul a fost nevoit să se bazeze pe Markovic în atacul României, după ce Denis Alibec şi Denis Drăguş s-au accidentat. 

Claudiu Keşeru, despre FCSB - Dinamo, în Liga 1

"E un meci pe care îl aşteptăm, pentru a trece peste imaginea şi efectele nefaste ale înfrângerii de la Cluj. Şi cred că e un meci care cu siguranţă ne va pune pe drumul bun. Sunt meciuri speciale, meciuri care nu necesită atenţie, pentru că toţi stimulii sunt la maxim. Toate lucrurile care ţin de acest meci te fac sa fii concentrat la maximum. Meciul acesta este mai mult o stare de spirit. Nu cred că va fi un meci frumos. Cred că va fi un meci extrem de agresiv, cel puţin în primele 15, 20, 30 de minute. În funcţie de cine va domina duelul fizic şi mental, probabil acea echipă va avea ocazia să arate ceva mai mult din punct de vedere tehnic şi tactic.

Un meci cu Dinamo nu e niciodată uşor şi de aceea poziţiile în clasament nu reflectă realitatea din teren. Un Steaua - Dinamo fără spectatori nu are nimic de a face cu un Steaua Dinamo cu spectatori", a adăugat atacantul FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: claudiu keserumirel radoi 

viewscnt
Articole similare