Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacanţii hip hop care au dus-o pe Arsenal în finala UEFA Europa League. Lacazette: "Mulţumim, frate!"

Atacanţii hip hop care au dus-o pe Arsenal în finala UEFA Europa League. Lacazette: "Mulţumim, frate!"

UEFA Europa League

Comentarii

Aubameyang şi Lacazette au marcat împreună toate cele patru goluri ale lui Arsenal la Valencia şi au venit împreună şi la interviurile de după meci

Cu hat-trick-ul de la Valencia, Aubameyang a ajuns la opt reuşite în acest sezon de Europa League, la două lugimi în spatele lui Giroud şi Jovic, care au câte 10. "Cred că am învăţat din greşelile de anul trecut. Anul acesta nu am mai făcut greşeli şi am ajuns în finală şi suntem foarte fericiţi. (Întrebare) Cât de mult vă place să jucaţi împreună? Enorm. Am vorbit deja despre relaţia noastră. E o plăcere să joc alături de el, să joc în această echipă. Mai ales cănd reuşeşti să câştigi astfel de meciuri te simţi şi mai bine. Acum suntem în finală. Nu contează cu cine jucăm. Trebuie să dăm totul şi să câştigăm. Ştii asta, nu?", a declarat Aubameyang la final.

"Am reacţionat bine. Ştiam că trebuie să dăm cel puţin un gol, dar îi mulţumim lui Auba pentru hattrick. A fost incredibil în această seară şi îţi mulţumim, frate! Vrem în Liga Campionilor, vrem trofeul. Am jucat prost în ultimele luni în Premier League, aşa că trebuie să fim mai buni acum. Mergem în finală şi trebuie să profităm de această şansă şi să ajungem în Champions League", a spus şi Lacazette.

Formaţia Arsenal Londra s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Valencia, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Pentru Valencia a marcat Gameiro '11, '58, iar pentru Arsenal au înscris Aubameyang '17, '69, '88 şi Lacazette '50.

Afla mai multe despre: lacazetteaubameyang 

viewscnt
Articole similare