Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul care a impresionat în Liga 1 i-a spus "DA" lui Gigi Becali! Cale liberă pentru transferul la FCSB: ultimele detalii

Atacantul care a impresionat în Liga 1 i-a spus "DA" lui Gigi Becali! Cale liberă pentru transferul la FCSB: ultimele detalii

FCSB

Comentarii

FCSB poate pune mâna pe unul dintre cei mai importanţi atacanţi din Liga 1. Fotbalistul ar putea ajunge liber de contract, după ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a afirmat, în trecut, că-l doreşte. Şi jucătorul şi-ar dori să joace la echipele puternice din România.

Gigi Becali încă nu a rezolvat una dintre problemele din echipa sa. FCSB are doar doi fundaşi centrali de meserie, dar aşteaptă revenirile lui Dragoş Nedelcu şi Lucian Filip, pentru a-i reprofila, în timp ce atacanţii Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc nu au impresionat. 

În tot acest timp, al treilea cel mai bun marcator din Liga 1, Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan, a recunoscut că şi-ar dorit să evolueze la FCSB, CFR Cluj sau Dinamo. 

Florin Tănase poate pleca în Turcia de la FCSB! Este dorit de o echipă de Champions League şi de Sivasspor. Cât cere Gigi Becali pe el

Atacantul din Liga 1 care ar accepta oferta lui Gigi Becali. Ce anunţ a făcut Dumitru Cardoso

În acest sezon, FCSB a trăit din golurile lui Florinel Coman şi Florin Tănase, dintre jucătorii din atac, cei doi fiind primi doi marcatori din Liga 1, cu câte două reuşite. La capitolul dezamăgiri au fost trecuţi Buziuc şi Buş, care au marcat două goluri împreună. O soluţie pentru Gigi Becali ar putea veni de la Gaz Metan. 

Recent, atacantul dorit de Gigi Becali, Dumitru Cardoso, în trecut, a afirmat că şi-ar dori să joace la una dintre echipele de tradiţie din Liga 1: "Asta e o capcană? Ei bine, Steaua (n.r. - FCSB), CFR, Dinamo sunt echipe importante în România şi în străinătate”, a susţinut Cardoso în Buletinul Informativ al LPF. 

Dumitru Cardoso mai are contract cu Gaz Metan până în vara anului viitor, iar, dintre echipele menţionate de el, FCSB a fost cea interesată să-l transfere, înainte de a semna cu actualul club. În acelaşi interviu, fostul atacant de la Napoli a vorbit şi despre o posibilă prelungire a contractului: "Am vorbit deja cu clubul, dar trebuie să găsesc cea mai bună soluţie pentru familia mea, pentru mine şi, normal, pentru club. Sincer, am avut oferte, dar nu a existat un acord şi cu cei de aici, cu clubul. Eu mă bucur că am rămas şi mă bucur că acum există multe lucruri pozitive", a mai spus atacantul de la Gaz Metan. 

Gigi Becali putea profita şi-l putea aduce la FCSB în această perioadă

Dumitru Cardoso ar fi putut deveni liber de contract în această perioadă. Atacantul de la Gaz Metan şi-a depus un memoriu la LPF, pentru a fi declarat liber, după ce Gaz Metan a acumulat restanţe către el. Viitorul a stat la pândă şi a încercat să-l transfere, dar clubul din Mediaş a rezolvat situaţia şi a făcut plăţile. 

Cardoso a reuşit şase goluri în acest sezon din Liga 1, iar Cornel Dinu l-a propus la naţionala României. Totuşi, vârful a renunţat, pentru moment, la procedura de obţinere a cetăţeniei române. 

În 2019, Gigi Becali şi-a expus planurile în privinţa transferurilor. susţinea că-i doreşte pe Dumitru Cardoso şi pe Boubacar Fofana, de la Gaz Metan, ultimul ajuns, între timp, la Sepsi: "Cred că o să îl iau pe Dumitru, dar nu este atacant. Mie îmi place celălalt de la Gaz Metan, care nu e atacant. Mijlocaş... Mijlocaşul ăla înalt, nu ştiu cum îl cheamă, e de culoare neagră. Fofana. Mie îmi place, e fotbalist adevărat, ţine mingea la picior, nu are nicio teamă, nu pierde mingi. Mie îmi plac jucătorii care nu pierd mingi. Trebuie să-l luăm şi pe Cardoso, că ăla e român, normal că trebuie să-l luăm. Am pus ochii pe el, dar şi Fofana îmi place", afirma, în trecut, finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: dumitru cardosofcsbgigi becali fcsbgigi becalidumitru cardoso fcsbdumitru cardoso transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare