Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul care este aproape de a semna cu FCSB şi-a luat rămas bun de la foştii colegi. Ce mesaj a postat pe reţelele de socializare

Atacantul care este aproape de a semna cu FCSB şi-a luat rămas bun de la foştii colegi. Ce mesaj a postat pe reţelele de socializare

Superliga

Comentarii

Cristian Lopez, atacant care se află în negocieri cu FCSB, şi-a luat rămas bun de la colegii pe care i-a avut la Lens. Atacantul de 29 de ani a devenit liber de contract în acestă vară.

FCSB este în căutarea unui atacat şi lui Gigi Becali i-a fost propus Cristian Lopez, jucător pe care-l cunoaşte din perioada în care juca la CFR Cluj. Vârful în vârstă de 29 de ani a rămas liber de contract în această vară, după ce a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Lens.

Lopez se află în negocieri avansate cu FCSB, dar are şi alte oferte, din Franţa şi din Turcia. Atacantul spaniol şi-ar dori un salariu lunar de 30.000 de euro, iar Gigi Becali pare dispus să plătească aceşti bani. Până când va lua o decizie în privinta viitorului său, Cristian Lopez a ţinut să-şi ia rămas bun de la foştii colegi: ”Le urez toate cele bune pentru noul sezon foştilor mei colegi şi la toată familia care formează Lens”, a fost mesajul postat de Lopez.

Afla mai multe despre: cristian lopezfcsbliga 1lens 

viewscnt
Articole similare