Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul care l-a atacat în termeni duri pe Gigi Becali a rămas liber de contract. Revine în Liga 1? E printre cei mai prolifici străini care au jucat în România

Atacantul care l-a atacat în termeni duri pe Gigi Becali a rămas liber de contract. Revine în Liga 1? E printre cei mai prolifici străini care au jucat în România

Superliga

Comentarii

Kehinde Fatai, fost jucător la Astra Giurgiu rămâne liber de contract începând cu data de 1 ianuarie.

Fotbalistul nigerian a impresionat în Liga 1 la Giurgiu devenind unul dintre cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1. Fatai are 41 de goluri marcate în fotbalul românesc, fiind detronat recent de Harlem Gnohere din top 5 cei mai buni marcatori străini care au jucat pe prima scenă.

Kehinde Fatai a rămas liber de contract

În vârstă de 29 de ani, Fatai a jucat în 2018-2019 la Dinamo Minsk, formaţie pentru care a înscris de 8 ori. De când a plecat din România, Fatai a mai jucat pentru Club Brugge, Sparta Praga şi UFA. Acum, rămâne liber de contract începând cu 1 ianuarie.

Pe vremea când evolua în România, Fatai intrase în atenţia celor de la FCSB. Nigerianul a refuzat intenţiile roş-albaştrilor: "Am avut posibilitatea să ajung la Steaua, am primit o ofertă după primul meu sezon la Astra, dar Niculae nu m-a lăsat. În plus, Becali este un nebun! Vorbeşte prea mult la televizor, nu îmi place. Îmi aduc aminte că am marcat cu Steaua şi el vorbea urât despre mine la televizor. Zicea că un fotbalist cu numele meu nu va juca niciodată la echipa lui. Din acel moment, mi-am zis că niciodată n-o să joc pentru echipa lui", a declarat Fatai, la acea vreme.

Afla mai multe despre: gigi becalikehinde fatai 

viewscnt
Articole similare