Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica: "Dinamo nu ştia cum să facă să scape de el". A plecat din Liga 1 | EXCLUSIV

Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica: "Dinamo nu ştia cum să facă să scape de el". A plecat din Liga 1 | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) l-a lăudat pe Daniel Popa (26 de ani), atacant care a plecat de la Chindia în Coreea de Sud. Managerul FCSB a spus că Dinamo s-a dispensat prea uşor de Popa, atacant care a crescut mult în ultimele luni şi este unul dintre golgheterii Chindiei.

Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica: "Dinamo nu ştia cum să facă să scape de el". A plecat din Liga 1 | EXCLUSIV

Invitat la Telekom Sport după meciul U Craiova - Chindia 1-0, Mihai Stoica a vorbit, printre altele, despre Daniel Popa. Atacantul a semnat deja cu o echipă din Coreea de Sud, Daejon Citizen, din liga a doua. Înaintea partidei, Emil Săndoi a anunţat că Daniel Popa a semnat deja cu noua formaţie.

În acest context, Mihai Stoica a vorbit despre Daniel Popa şi calităţile pe care le are atacantul, dar şi despre aportul pe care l-a avut la Chindia în acest sezon. MM a spus că Dinamo s-a dispensat prea uşor de vârful de atac, de care nu ştia cum să scape mai repede.

"Popa, nu numai că a dat golul ăla fenomenal din lovitură liberă, dar mereu ne-a creat probleme mari de tot. Eu tot timpul m-am gândit cum de un jucător ca Popa, care are un salariu destul de mic la Dinamo, să nu rămână... Pentru că Dinamo s-a dispensat de el, nu ştia cum să facă să scape de el. Adică, cam aşa s-a pus problema.

A crescut mult. Are cifre bun, în condiţiile în care Chindia e o echipă care nu marchează foarte des. Jucător bun. Când am jucat atunci, ei au jucat aproape tot meciul în 10, ne-a ţinut Popa doi fundaşi centrali, făcea probleme mari", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Daniel Popa a marcat de şase ori şi a livrat patru pase de gol în 26 de meciuri jucate în Liga 1 cu Chindia în acest sezon. Cifrele lui Popa însumează mai mult de jumătate din golurile pe care le-a marcat Chindia în acest sezon. Echipa lui Emil Săndoi a marcat doar 18 goluri şi a primit 23.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Popa în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Emil Săndoi a anunţat plecarea lui Daniel Popa la Daejon Citizen

Emil Săndoi a recunoscut că plecarea lui Daniel Popa o afectează pe Chindia. ”Popa o să plece. Eu am avut o discuţie cu el, am înţeles că s-au semnat actele, tot, tot, tot. E jucătorul echipei din Coreea. Toată această tevatură ţine de o perioadă de timp, cred că a fost puţin afectat.

E adevărat, a dat un gol superb cu FCSB-ul, dar în celelalte meciuri nu a mai avut realizări ca în alte partide. Asta e situaţia, nu ne convine că nu îl avem la dispoziţie, nu stăm nemaipomenit în ofensivă”, a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: mihai stoicadaniel popatransferliga 1daejoncoreea 

viewscnt
Articole similare