Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul cerut de Dan Petrescu a ajuns la Cluj şi va efectua vizita medicală! Pe cine aduce CFR pentru grupele Champions League

Atacantul cerut de Dan Petrescu a ajuns la Cluj şi va efectua vizita medicală! Pe cine aduce CFR pentru grupele Champions League

CFR Cluj

Comentarii

Conducerea lui CFR Cluj s-a mişcat rapid, după ce antrenorul Dan Petrescu a cerut încă un atacant la echipă. Fostul vârf al Academicii Clinceni, Jakub Vojtus (26 de ani), este alesul campioanei României.

CFR Cluj aduce încă un atacant la echipă

Înaintea startului Ligii 1, Dan Petrescu a cerut atacanţi la echipă, pretenţie pe care a repetat-o şi după victoria din prima etapă cu Academica Clinceni. Tocmai din Ilfov vine şi următorul atacant al lui CFR Cluj. 

Jakub Vojtus a evoluat la Academica Clinceni în sezonul recent încheiat şi a rămas liber de contract. Fotbalistul slovac se află la Cluj, unde va efectua vizita medicală, iar dacă totul va fi în regulă va semna cu echipa lui Dan Petrescu, anunţă Gazeta Sporturilor

Dacă mutarea se va oficializa, Vojtus va bifa a treia echipă din România. În ţara noastră a ajuns în 2016, la U Cluj, iar la Academica Clinceni a venit în urmă cu un an, liber de contract, după ce se despărţise de GKS Tychy, din Polonia. 

Pentru clubul din Ilfov a jucat 36 de meciuri, a marcat nouă goluri şi a pasat decisiv de cinci ori. 

De-a lungul carierei a mai jucat la: Zilina U19, juniorii lui Inter, Chievo U19, NK Zagreb, Chievo, Olhanense, Spartak Trnava şi Miedz Legnica.

Este al doilea atacant care vine în Gruia în această perioadă. CFR Cluj s-a întărit tot din play-out, în ultima săptămână, după venirea lui Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt. 

 

Afla mai multe despre: jakub vojtuscfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare