Experiențe împreună.
You are here:

Atacantul de Champions League dorit de Dinamo şi Voluntari a semnat cu noua echipă! Pe cine a ales spaniolul

Atacantul de Champions League dorit de Dinamo şi Voluntari a semnat cu noua echipă! Pe cine a ales spaniolul
Comentarii

Guillermo Fernandez Hierro (27 de ani), un atacant spaniol care a negociat cu Dinamo şi FC Voluntari, s-a înţeles cu Burgos, din liga a treia spaniolă, şi va fi prezentat în curând.

Guillermo Fernandez Hierro a rămas în Spania, după ce a negociat cu Dinamo şi FC Voluntari

Guillermo Fernandez Hierro, un atacant în vârstă de 27 de ani, ar fi acceptat să vină la Dinamo, fiind informaţia de la începutul lunii septembrie. Între timp, spaniolul liber de contract, care a evoluat în ultima ediţie pentru Racing Santander, nu a mai fost prezentat oficial de Dinamo. 

Atacantul cu patru meciuri în Champions League, atunci când era la Athletic Bilbao, a semnat cu noua echipă, iar destinaţia e surprinzătoare. Spaniolul a rămas în ţara natală şi va fi prezentat la echipa din liga a treia, Burgos, anunţă Revistaforofos.com.

Atacantul ca şi transferat la Dinamo, dorit şi de FC Voluntari! Ioan Andone, cuvinte la superlativ 

Preşedintele lui FC Voluntari l-a descris pe Guillermo Fernandez Hierro şi a susţinut că a dorit să-l aducă la echipa din Ilfov: "Am negociat cu el. E foarte scump pentru noi. L-am urmărit, nu e foarte înalt, are 1.82 cm înălţime, dar e bine făcut. E stitlul de atacant spaniol. Mamă, ce atacant! E letal în faţa porţii, cred că-l va folosi în benzi şi pe Nemec central. E un atacant foarte bun, nu înalt. E un atacant de viteză, combinaţie, 1.82 înălţime, foarte bine făcut şi în gura porţii letal!  L-am urmărit foarte mult, pentru că am negociat cu el, era foarte scump pentru noi! Noi îi dădeam jumate din ce cerea. Planul lor clar e să se bată la titlu. Anul acesta, o să vezi!

Toate transferurile au fost făcute pentru rezultate imediate, strategia lor nu e pentru termen mediu sau lung. Altfel, transferau şi jucători de 22-23 de ani. Au adus jucători cu experienţă să facă rezultate acum. E important după trei ani de secetă, de play-out, să ai echipă pentru play-off. Dacă intră în play-off, Dinamo e periculoasă cu experienţa jucătorilor. Au adus chiar jucători cu experienţă", a spus fostul antrenor de la Dinamo, în cadrul emisiunii "Sport Report". 

 

viewscnt
Articole similare
Filmul jafului trait pe viu de Luca Toni. Fostul mare fotbalist si-a gasit sotia legata. Ce s-a...