Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul de la EURO lăudat de Lineker, gafă de proporţii! ”Nu prea ştiu cine e? Acel bătrân din studio?” Ce a putut să spună fotbalistul

Atacantul de la EURO lăudat de Lineker, gafă de proporţii! ”Nu prea ştiu cine e? Acel bătrân din studio?” Ce a putut să spună fotbalistul
Comentarii

Alexander Isak, unul dintre jucătorii vedetă de la EURO, a fost remarcat de Gary Lineker.

Fostul star de la Barcelona şi din naţionala Angliei a rămas surprins de calităţile pe care le are Isak, atacantul naţionalei Suediei. „Nu cred că există vreun dubiu că Alexander Isak va atrage atenţia multor cluburi din Europa. Excepţional talent”, a spus Lineker pe contul său de Twitter.

 

După partida pe care Suedia a câştigat-o cu 1-0 în faţa Slovaciei, Isak, fotbalist legitimat la Real Sociedad a aflat de laudele primite din partea britanicului. Amuzant a fost că fotbalistul nu ştia exact din partea cui au venit remărcile. ”Nu prea ştiu sigur cine spune asta. Este un jucător bătrân aflat în studio?” 

Isak a fost repede informat despre cariera lui Lineker, care a fost cel mai bun marcator la Campionatul Mondial din 1986, şi a remediat situaţia. ”Nu eram născut atunci, dar am mici cunoştinţe despre el”, a spus fotbalistul. 

Sezonul trecut, Alexander Isak a jucat 34 de meciuri în campionatul spaniol, a înscris 17 goluri şi a oferit 2 pase decisive. 

Afla mai multe despre: alexander isak 

viewscnt
Articole similare