Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul de la FCSB care a intrat sub lupa lui Adrian Ilie după partida cu CFR: ”Nu are calitate, nu are forţă. Mai bine avea în contract că nu poate să joace cu ei!”

Atacantul de la FCSB care a intrat sub lupa lui Adrian Ilie după partida cu CFR: ”Nu are calitate, nu are forţă. Mai bine avea în contract că nu poate să joace cu ei!”

FCSB

Comentarii

Adrian Ilie a făcut o analiză amplă după partida FCSB-ului cu CFR.

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii. Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Janga, în minutul 69.

După meci, Adrian Ilie, fostul mare atacant român, a făcut o analiză amplă. El l-a criticat pe Billel Omrani. Omul care îl înlocuieşte în atac pe Andrea Compagno nu l-a mulţumit pe Adi Ilie. 

Fostul internaţional susţine că Omrani nu are forţă şi calitate pentru a se lupta cu un fundaş ca Burcă, fotbalist care stă foarte bine la capitolul fizic. 

De asemenea, Adrian Ilie susţine că FCSB ar fi putut să ajungă mult mai uşor la poartă dacă s-ar fi putut baza pe Olaru şi Compagno. Cei doi s-au accidentat reciproc etapa trecută după o ciocnire şi nu vor mai putea evolua în acest an. 

”Nu are calitate, nu are forţă. Mai bine avea în contract că nu poate să joace cu ei!”

”Omrani nu poate să joace în momentul de faţă ca vârf de atac la Steaua (n.r. - FCSB), nu are calitate, nu are forţă. Cum să se bată el cu Burcă? Mai bine avea în contract că nu poate să joace cu CFR.

Când te uiţi la Burcă, dacă nu ai vedea sponsorul ăla şi sigla pe care o cunoaştem noi, arată a jucător de fotbal occidental. Are o forţă… are nişte braţe de îşi taie tricourile să-i încapă. La ai noştri le mai pune un arici la banderolă că le cade de pe mână (n.r. - referire la Octavian Popescu). Dacă îl băgam pe Florinel Coman vârf când s-a făcut schimbarea, era şi acum în inelul 2 la Arena Naţională. Îl mânca ăla cu fulgi cu tot.

Din punctul meu de vedere, meciul a fost foarte echilibrat, scoţând fazele fixe. Dacă jucau Olaru şi Compagno altfel stăteau datele problemele. Nu ştiu dacă mai bătea CFR, dar cu siguranţă Steaua (n.r. - FCSB) ajungea mai rapid la poartă şi poate şi marca.

Au avut mai multe ocazii, nu numai una singură, dar problema e că fac alegeri greşite. Cordea are mingea pe piciorul stâng şi dacă îl driblează pe fundaşul de acolo rămâne singur cu portarul. Deci fac alegeri greşite acolo în careu, în ultimii 5 metri. Coman dacă dă gol, sigur se schimbă datele problemei.

A fost un meci echilibrat, plus pentru CFR, scoţând fazele fixe, pentru atitudinea lor din teren. Acolo îi bate cam pe toţi, la atitudine. Sunt foarte organizaţi, fazele fixe le tratează ca şi cum e minutul 97 şi ei trebuie să vină să dea gol. Zici că sunt în finala Cupei Mondiale şi în ultimele 10 minute trebuie să vină cu 4 faze fixe”, a mai spus Adrian Ilie, pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: fcsb-adrian ilie-cfr-omrani 

viewscnt
Articole similare