Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul Diego Costa riscă închisoarea. Este acuzat de fraudă

Atacantul Diego Costa riscă închisoarea. Este acuzat de fraudă

La Liga

Comentarii

Pe atacantul celor de la Atletico Madrid, Diego Costa, în paşte închisoarea, din cauza neplăţii impozitelor, în 2014, când s-a transferat de la Atletico Madrid la Chelsea.

Parchetul solicită, într-o primă primă instanţă, şase luni de închisoare şi o amendă de cel puţin 500.000 de euro pentru fotbalistul lui Atletico, după ce acesta ar fi "driblat" plata impozitelor în 2014.

Anul trecut, Agenţia Fiscală l-a acuzat pe atacant că a prejudiciat statul cu 1,1 milioane de euro, impozit pe banii pe care acesta i-a obţinut din drepturile sale de imagine. Aceştia susţin că Diego Costa ar fi ascuns venituri din contractul de sponsorizare cu Adidas, înainte de a pleca la Chelsea. Trezoreria spaniolă a descoperită că Diego Costa semnase contractul la începutul anului, înainte de a se muta în Anglia, fără a plăti taxele aferente. A sperat că mutarea în Anglia, în vară, îl va scuti de această plată. 

"Avocaţii săi au reuşit să reducă considerabil prejudiciul care i-a fost atribuit şi să elimine două infracţiuni fiscale", au notat cei de la El Mundo.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare