Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul din Liga 1 cu care oficialii de la U Craiova ţin legătura! Din vară e aşteptat pe "Oblemenco": "Toată lumea are încredere în el"

Atacantul din Liga 1 cu care oficialii de la U Craiova ţin legătura! Din vară e aşteptat pe "Oblemenco": "Toată lumea are încredere în el"
Comentarii

U Craiova s-ar putea baza din sezonul următor pe unul dintre cei mai promiţători atacanţi din Liga 1. Jovan Markovic (19 ani) a fost împrumutat la Academica Clinceni, pentru a prinde meciuri, şi vorbeşte constant cu oficialii olteni.

U Craiova are probleme la nivelul atacantului central. Elvir Koljic s-a accidentat grav şi va mai juca abia la începutul anului următor, în timp ce Ivan Mamut încă nu s-a acomodat. 

În tot acest timp, Jovan Markovic, jucătorul împrumutat de U Craiova la Academica Clinceni, a marcat primul gol al său în acest sezon, în partida cu Astra. De asemenea, atacantul de 19 ani are şi două pase de gol: 

"Markovic are contract cu noi până la vară. Toată lumea are încredere în el şi el ştie asta. Toată lumea are discuţii permanente cu el. Îl cunosc pe Markovic de la 15 ani şi e un mare talent. Dar îl aşteptăm şi îl aşteptam în continuare să confirme. Şi azi a reuşit să înscrie un gol, a făcut faza de la al doilea gol, dar el trebuie să urce de la meci la meci, să joace din ce în ce mai bine şi să o ţină tot aşa.

Tot timpul vorbesc şi cei de acolo (n.r. - de la U Craiova) cu el. Aşteptăm de la el mult mai mult. Eu ştiu că poate mult mai mult, la cum îl cunosc eu, şi ştiu că poate mult mai mult", a declarat oficialul Academicii Clineni, Sorin Paraschiv. 

Jovan Markovic, după ce a marcat în Astra - Academica Clinceni 0-2

"Mă bucur că am reuşit să marchez cât de repede am putut, mă bucur că am câştigat, am luat cele trei puncte. Avem o echipă foarte bună, o echipă mică, dar încercăm să câştigăm toate meciurile, cot la cot cu orice adversar. Secretul nostru este că suntem o echipă muncitoare, o echipă care îşi doreşte şi care vrea să facă performanţă. 

Credem că putem ajunge în play-off. Avem o echipă foarte bun şi sperăm să rămânem cât mai sus în clasament", a spus Markovic. 

Afla mai multe despre: jovan markovicu craiova 

viewscnt
Articole similare