Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul dorit de Mircea Rednic, descris de către Sergiu Hanca! ”Este puternic şi are execuţii!”

Atacantul dorit de Mircea Rednic, descris de către Sergiu Hanca! ”Este puternic şi are execuţii!”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic încearcă să întărească lotul lui Dinamo.

Antrenorul din Ştefan cel Mare a adus doi atacanţi la antrenamentele de la Săftica, deoarece Dinamo are una dintre cele mai slabe ofensive din ţară. Cele 9 goluri marcate până în acest moment, în Liga 1, au fost înscrise de 3 jucători: Deian Sorescu (6), Gabriel Torje (2) şi Andreas Mihaiu (1). 

Potrivit GSP, bulgarul Ismail Issa, care are 9 selecţii pentru naţionala ţării sale, a ajuns sub comanda lui Rednic, iar acum, slovacul Tomas Vestenicky se află la şedinţele de pregătire ale echipei din Ştefan cel Mare.

Ambii jucători au trecut vizita medicală şi au efectuat un test fizic, după cum a transmis echipa. După, jucătorii vor semna până la finalul sezonului, ei fiind deja sub comanda lui Mircea Rednic la Săftica.

Tomas Vestenicky este liber de contract, iar în carieră a mai evoluat pentru echipe precum: Nistra, AS Roma, Modena şi KS Cracovia. La clubul unde antrenează acum Jose Mourinho nu a prins niciun meci la echipa de seniori, deoarece a fost mereu împrumutat. Italienii au decis să îl vândă la Cracovia pentru 100.000 de euro, iar în primăvară, polonezii l-au trimis la echipa a doua, care evoluează în Liga a 4-a. 

Jucătorul slovac a fost coleg la Cracovia cu românii Sergiu Hanca şi Cornel Râpă, dar şi cu fostul jucător de la Dinamo, Rivaldinho. Hanca a vorbit despre Vestenicky şi i-a conturat principalele calităţi.

”Este puternic şi are execuţii! Cu siguranţă, va aduce un plus la Dinamo!”

”A fost la noi şi mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezenţă fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic şi are execuţii. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni. Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranţă, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a spus Hanca, pentru GSP.  

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-hanca 

viewscnt
Articole similare