Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul român comparat cu Mandzukic în Gazzetta dello Sport! Cuvinte URIAŞE: "Va exploda! Poate da 30 de goluri pe sezon!"

Atacantul român comparat cu Mandzukic în Gazzetta dello Sport! Cuvinte URIAŞE: "Va exploda! Poate da 30 de goluri pe sezon!"galerie foto

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş este lăudat de fostul său antrenor de la tineretul lui Inter, care îl compară pe internaţionalul român de tineret cu croatul Mario Mandzukic.

Ediţia locală din Palermo a cotidianului italian Gazzetta dello Sport scrie astăzi despre situaţia lui Puşcaş, care nu a mai marcat pentru Palermo din noiembrie anul trecut şi prezintă opinia lui Venice Stefano Vecchi, cel care l-a antrenat pe român la Inter.

Vecchi vorbeşte la superlativ despre Puşcaş şi se declară convins că acesta va exploda. Românul are toate calităţile necesare pentru a juca în Serie A, spune tehnicianul sau să marcheze 30 de goluri pe sezon, dacă joacă în Serie B.

"Ca toţi atacanţii, are perioade în care marchează mult şi altele în care nu o face. Dar Puşcaş are toate calităţile necesare pentru a se impune la nivel înalt! Mă aştept din partea lui la un salt calitativ mare!



E un atacant cu un potenţial enorm, pentru Serie A! Sau va da 30 goluri în Serie B. Este un jucător polivalent. Poate juca în prima sau în a doua linie. Dacă vreţi, poate juca şi în banda unui trident ofensiv, cum face Mandzukic de exemplu.

A făcut asta cu mine, la Inter, dar şi la Benevento, acum câteva sezoane. La cum îl ştiu, e un băiat foarte liniştit. A jucat mereu cât eram eu antrenor. Are cultura muncii. E posibil să fi pierdut din încredere în acest moment, dar nu e un băiat care să cedeze uşor!"
, spune Vecchi, citat de Gazzetta dello Sport.
 

Afla mai multe despre: nantesmandzukicgazzetta dello sport 

viewscnt
Articole similare