Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul român pe care trebuie să-l ai în Football Manager 2019! În doi ani se transformă într-o vedetă mondială

Atacantul român pe care trebuie să-l ai în Football Manager 2019! În doi ani se transformă într-o vedetă mondială

Diverse

Comentarii

Football Manager 2019 este pe punctul să fie lansat, însă pe internet au apărut deja sfaturi preţioase pentru cei determinaţi să-şi constriască cea mai bună echipă din lume şi în această ediţie a jocului.

Lansarea oficială a jocului va avea loc pe 2 noiembrie, însă dezvoltatorii simulatorului au oferit deja mai multe informaţii extrem de utile pentru pasionaţi.

Un jucător român apare pe o listă realizată de iNews a atacanţilor cu potenţial să devină vedete în celebrul simulator.  Este vorba de Florin Andone, de la Brighton&Hove Albion. Deşi în realitate nu a apucat încă să debuteze pentru gruparea din Premier League, în FM19 atacantul de 25 de ani se transformă rapid în unul din cei mai buni marcatori din Anglia.

Poate fi cumpărat la începutul jocului cu 5 milioane de euro, iar în maxim două sezoane ajunge să valoreze de cinci ori mai mult, notează sursa citată. Calităţile sale principale sunt cele fizice, jocul fără minge şi etica muncii.



Pe aceeaşi listă a atacanţilor care pot fi cumpăraţi ieftin la începutul jocului şi care se dezvoltă spectaculos mai apar Willem Geubbels (AS Monaco), Ammy Abraham (Chelsea), Divock Origi (Liverpool), Jann-Fiete Arp (Hamburg), Marcel Sabitzer (RB Leipzig), Giovanni Simeone (Fiorentina), Everton (Gremio), Sergi Enrich (Eibar) Matheus Cunha (RB Leipzig), Timo Werner (RB Leipzig), Memphis Depay (Lyon) sau Michy Batshuayi (Chelsea).


 

Afla mai multe despre: florin andonefm 19football manager 2019 

viewscnt
Articole similare