Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul Viitorului, Rivaldinho, fericit după victoria împotriva CFR-ului. "Suntem acolo sus, unde merităm să fim"

Atacantul Viitorului, Rivaldinho, fericit după victoria împotriva CFR-ului. "Suntem acolo sus, unde merităm să fim"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa a izbutit o victorie importantă, dumincă seara, la Ovidiu, scor 3-1, împotriva campioanei CFR Cluj, în etapa a 12-a a Ligii l. Ultimul gol al constănţenilor a fost marcat de brazilianul Rivaldinho, în minutul 57.

Fiul legendarului jucător brazilian Rivaldo, Rivaldinho a preluat norocos un balon, a scăpat de marcajul adeversarului şi a reuşit să-i trimită balonul şutat printre picioarele portarului lui CFR Clui, Giedrius Arlauskis, consfiinţind, astfel, o victorie concluedentă pentru trupa lui Gică Hagi. Pentru Rivaldinho a fost al patrulea gol în acest început de sezon şi este pe locul trei în clasamentul golgeterilor de la Viitorul, după Gabi Iancu - 7  şi Eric de Oliveira - 5.
 
"Ei sunt printre cei mai buni din România. Sunt în grupele europene şi noi i-am bătut. A fost un meci foarte greu, dar echipa noastră a jucat foarte bine şi s-a văzut pe teren. Am făcut treabă bună. Cred că nici pentru ei nu a fost uşor să joace împotriva echipei Viitorul, cu atacanţii noştri. A fost un meci frumos, am câştigat, suntem fericiţi şi mergem mai departe. Am avut puţin noroc, dar atacantul are nevoie şi de asta. Sunt fericit, dar nu pentru că am marcat. Sunt fericit pentru echipă, că a făcut un meci foarte bun şi suntem acolo sus, unde merităm să fim", a spus Rivaldinho, la finalul partidei cu CFR Cluj.
 
CFR Cluj şi Viitorul Constanţa împart prima poziţie a podiumului în Liga l, cu câte 24 de puncte. Singurul aspect care le diferenţează este golaverajul, care este de partea clujenilor: 29-11 vs. 29-15.
 
VEZI GOLUL AICI
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare