Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacul devastator al lui Florin Chivulete după declaraţiile lui Ion Crăciunescu: "Seamană cu monstrul din Caracal" Ce a generat reacţia incredibilă

Atacul devastator al lui Florin Chivulete după declaraţiile lui Ion Crăciunescu: "Seamană cu monstrul din Caracal" Ce a generat reacţia incredibilăgalerie foto

Arbitraj

Comentarii

Într-o postare pe o reţea de socializare, tatăl lui Andrei Chivulete a folosit cuvinte extrem de dure la adresa fostului arbitru internaţional.

Totul a pornit de la analiza fazelor de arbitraj ale jocului dintre CFR Cluj şi Dinamo, disputat sâmbata trecută. Iar Ion Crăciunescu a fost extrem de tranşant când a venit vorba despre penaltyul acordat de Chivulete Jr. campioanei. Nu doar că l-a criticat pe central pentru decizia de a da 11m clujenilor, dar a susţinut că pentru prestaţia pe care a avut-o la respectiva întâlnire acesta nu ar avea ce să mai caute în fotbal.

La cinci zile de la momentul respectiv, în apărarea lui Andrei a sărit chiar tatăl său, Florin Chivulete, care s-a lansat într-un potop de acuze la adresa fostului arbitru internaţional care a condus în 1995 finala Ligii Campionilor. 

"Personajul frustrat, ce se crede unic în istorie, calcă în picioare orice tentaivă a tinerilor de a se afirma în plan sportiv şi profesional, mă încearcă sentimente de dispreţ şi greaţă! Frustratul nu a reuşit să-şi ducă fiul acolo unde şi-a dorit. Rănit ca o fiară muribundă, canalia cu lavalieră minte şi instigă la revoltă, aşa cum a făcut toată viaţa pentru a-şi atinge scopurile meschine. Informatorul securist ce a contribuit decisiv la cazarea foştilor săi colegi în celulele odioase din Jilava şi Rahova a rămas acum doar o fosilă ştirbă şi urât mirositoare, asemeni lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal" este un pasaj din postarea fostului arbitru pe care o redăm integral mai jos. 

 

 

 

Afla mai multe despre: florin chivuleteion craciunescupostareexcludere din arbitraj 

viewscnt
Articole similare