Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atacul nostru a lăsat de dorit!". Cătălin Anghel şi concluziile sale după UTA - Viitorul 1-0

"Atacul nostru a lăsat de dorit!". Cătălin Anghel şi concluziile sale după UTA - Viitorul 1-0

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a început cu înfrângere play-out-ul, 0-1 cu UTA la Arad, dar Cătălin Anghel, antrenorul constănţenilor, a anunţat că el şi echipa sa nu se predau atât de uşor! Tehnicianul care a preluat banca tehnică de la Mircea Rednic a spus că atacul Viitorului a lăsat de dorit în partida cu UTA.

Anghel susţine că înfrângerea cu UTA e greu de digerat, dar echipa sa nu şi-a creat situaţii de a marca. Antrenorul a sunat adunarea pentru că urmează alte meciuri importante în lupta din subsolul clasamentului. Viitorul a ajuns la al patrulea meci la rând fără gol marcat, dar Cătălin Anghel sper că lucrurile vor fi puse la punct.

"O înfrângere greu de digerat. Nu ne-am creat situaţii, nu am atacat nici spaţiul, nici poarta. Atacul nostru poziţional a lăsat de dorit. Şi nici nu aveam voie să luăm golul din fază fixă.

Nu avem timp să ne plângem prea tare, pentru că avem iară meci. Nu dezarmăm, mergem mai departe, încercăm să reglăm lucrurile pe drum. Şi rămânem cu speranţa că, punând lucrurile la punct, o să vină şi victoria de care avem nevoie ca să trecem peste acest moment greu.

Nu dezarmăm, mergem mai departe şi trebuie să facem lucrurile să meargă, să câştigăm meciuri", a spus Cătălin Anghel, la flash-interivul de după meci.

UTA - Viitorul 1-0, în play-out-ul Ligii 1

UTA Arad a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-out-ului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hora, în minutul 63.

UTA: F. Iacob (Balauru '17)- Tomozei, Erico, F. Ilie, Rrumbullaku - Roger (Bustea '86), A. Albu, Vorobjovas, D. Rusu (Miculescu '86) - Hora (Rus '79), Petre (Antal '46). Antrenor: Laszlo Balint

FC Viitorul: Cojocaru - Dussaut (Pitu '24/Andronache '81), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc - C. Matei (Babuinski '80), Grameni, A. Ciobanu - Jo (Haită '70), Tsoumou, Grădinaru (Pedroso '70). Antrenor: Cătălin Anghel

Cartonaşe galbene: Vorobjovas '71, Ilie '85. Miculescu '90+1 / Grădinaru '62, Haită '72

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin, ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu, precum şi de rezerva Rareş Vidican.

Observator de arbitri fost Laszlo Sajtos.

Afla mai multe despre: viitorulcatalin anghelreactieuta aradliga 1 

viewscnt
Articole similare