Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atalanta încearcă să transfere de la FC Barcelona! Surpriza din Liga Campionilor vrea un jucător de pe Camp Nou, iar Koeman e dispus să-i dea drumul

Atalanta încearcă să transfere de la FC Barcelona! Surpriza din Liga Campionilor vrea un jucător de pe Camp Nou, iar Koeman e dispus să-i dea drumul

FC Barcelona

Comentarii

Junior Firpo (23 de ani) poate pleca de la FC Barcelona. Fundaşul stânga e dorit în Serie A, de Atalanta, iar Ronald Koeman e dispus să îi dea drumul acestuia.

Cu 23 de meciuri strânse la FC Barcelona de la transferul său de la Betis, Junior Firpo poate pleca acum de pe Camp Nou, după ce aventura sa nu a fost una încununată de succes. Fundaşul stânga spaniol a stat mai mult în umbra lui Jordi Alba şi nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor atunci când a fost introdus pe teren. Acum, acesta poate pleca din LaLiga, la Atalanta.

Concret, sfertfinalista Ligii Campionilor din sezonul trecut a făcut o ofertă de împrumut pentru fundaşul Barcelonei, pentru care e dispusă să plătească două milioane de euro acum şi alte 18 milioane la anul, atunci când se vor hotărâ sau nu să îl cumpere definitiv de pe Camp Nou, potrivit Sport, care mai notează faptul că şi antrenorul Ronald Koeman e de acord să-i dea drumul acestuia să meargă la altă echipă.

Tot în Serie A, Junior Firpo a mai fost dorit de Napoli şi Barcelona a încercat, fără succes, să-l includă într-o tranzacţie care să-l aducă pe Camp Nou pe Lautaro Martinez (23 de ani) de la Inter.

Afla mai multe despre: junior firpotransferatalanta 

viewscnt
Articole similare