Experiențe împreună.
You are here:

Atalanta sparge puşculiţa! Transferă un jucător de la Chelsea cu banii din Champions League

Atalanta sparge puşculiţa! Transferă un jucător de la Chelsea cu banii din Champions League

Serie A

Comentarii

Atalanta este revelaţia sezonului în UEFA Champions League şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei după ce a eliminat-o în mod spectaculos pe Valencia. Cu o parte din banii de la UEFA, gruparea din Bergamo vrea să cumpere un jucător de la Chelsea.

Mario Pasalic (25 de ani) este pentru al doilea sezon consecutiv împrumutat de Chelsea la Atalanta, însă clubul din Serie A vrea să îl transfere definitiv pe mijlocaşul croat, potrivit Gazzetta dello Sport. 

La Dea a pregătit 15 de milioane de euro, bani care vor ajunge la Chelsea în vară, iar fotbalistului îi va oferi un contract valabil cinci sezoane. El este cotat la 20 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. 

El a mai fost împrumutat în Serie A, la AC Milan, însă clubul rossonero nu şi-a dorit transferul definitiv. Pasalic a fost cumpărat de Chelsea în 2014, de la Hajduk Split, însă de atunci a fost împrumutat pe la mai multe echipe, precum Elche, AS Monaco, AC Milan, Spartak Moscova şi acum Atalanta. 

15 goluri şi 13 assist-uri are Pasalic în tricoul grupării din Bergamo. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe