Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atârnăm de un fir de aţă!" De ce au început să spere italienii în ziua "marelui meci" România - Franţa

"Atârnăm de un fir de aţă!" De ce au început să spere italienii în ziua "marelui meci" România - Franţa

Echipa națională

Comentarii

România - Franţa este meciul decisiv al Grupei C de la EURO U21, iar ambele formaţii au şansa unei calificări în semifinale, care ar fi sinonimă şi cu obţinerea biletelor la JO 2020.

Aceasta pare a fi marea miză a francezilor la acest turneu final şi nu trofeul de Campioană Europeană, pe care "cocoşii" l-au mai cucerit în 1988.

 

Meciul programat în această seară, de la 22:00, la Cesena, va fi urmărit cu sufletul la gură în Franţa şi România, dar şi în Italia, în condiţiile în care ţara gazdă aşteaptă să afle dacă se califică în semifinale.



"Sperăm!", notează Tutto Sport, după rezultatele înregistrate duminică seară în ultimele meciuri din Grupa B. Italia ar fi putut fi eliminată încă de ieri, dar cele două rezultate le-au convenit de minune. Germania a remizat cu Austria, scor 1-1, şi a câştigat grupa B, în timp ce Danemarca a învins Serbia doar cu 2-0, ceea ce înseamnă că nordicii nu au depăşit Italia în clasamentul locurilor 2.  A fost rezultatul perfect pentru italieni, care acum aşteaptă o "minune" şi în această seară.

Calculele sunt extrem de simple: la egal, România şi Franţa merg braţ la braţ în semifinale, în timp ce Italia s-ar califica în penultimul act în cazul unei victorii a României sau dacă Franţa se impune la minim trei goluri.

"Italia atârnă de un fir e aţă!", a titrat TottoSport.

"Marele meci al Grupei C, dintre România şi Franţa, va fi decisiv. Ambele au câte şase puncte şi cu un egal s-ar califica în semifinale. Italia trebuie deci să spere într-o victorie a României (cu orice scor) sau într-un succes al Franţei la cel puţin trei goluri", scriu italienii.

 Clasamentul locurilor 2 la EURO U21 2019.

    1. Italia - Grupa A -  6 pct (golaveraj +3 - 6-3); (merge în semifinale)
    2. Danemarca - Grupa B - 6 pct (+2 - 6-4);
    3. Franţa - Grupa C - 6 pct (+2 - 3-1); (două meciuri)
 

Afla mai multe despre: italiaromaniafranta 

viewscnt
Articole similare