Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Atât am câştigat într-un an şi jumătate". Dezvăluire surprinzătoare a lui Florin Răducioiu: Unde a avut cel mai mare salariu fostul atacant

"Atât am câştigat într-un an şi jumătate". Dezvăluire surprinzătoare a lui Florin Răducioiu: Unde a avut cel mai mare salariu fostul atacant

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu a fost golgheterul naţionalei României la Campionatul Mondial din 1994, unde tricolorii au ajuns până în sferturile de finală.

Fostul atacant a avut o carieră impresionantă, iar în CV-ul său apare şi trofeul Ligii Campionilor, câştigat cu AC Milan, în 1994. De altfel, Florin Răducioiu încă este singurul jucător din istoria fotbalului care a reuşit să marcheze în cele mai tari cinci campionate din Europa, Serie A, Premier League, Bundesliga, La Liga şi Ligue 1.

Trecut pe la cluburi importante, precum AC Milan, Espanyol, AS Monaco, West Ham sau Stuttgart, fostul atacant care a îmbrăcat şi tricoul lui Dinamo a dezvăluit care a fost clubul unde a avut cel mai mare salariu. Deşi era la finalul carierei, Florin Răducioiu a primit o sumă impresionantă de bani din partea oficialilor lui AS Monaco.

"Paradoxal, clubul la care am avut cel mai mare salariu a fost chiar ultimul meu club de la nivel înalt, AS Monaco. Eu am stat acolo un an şi jumătate, depăşea cu puţin salariul pe care l-am avut la Espanyol. Aveam 31 de ani.

Într-un an şi jumătate, am câştigat puţin peste 1 milion de euro. Pentru acea perioadă, în 2001-2002, era un salariu foarte mare. Era o epocă diferită, erau timpuri diferite. Eu n-am secrete, la AS Monaco am avut cel mai bun salariu" , a dezvăluit Florin Răducioiu la emisiunea de pariuri PRO vs. CONTRA, pe canalul de YouTube al lui Andrei Dumitru.

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare