Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atat de jos a ajuns! Finalista din 2014 a Wimbledonului a jucat astăzi în calificări! Cel mai sec interviu dat de Eugenie Bouchard

Atat de jos a ajuns! Finalista din 2014 a Wimbledonului a jucat astăzi în calificări! Cel mai sec interviu dat de Eugenie Bouchard

Tenis

Comentarii

Finalistă la Wimbledon în 2014, Eugenie Bouchard (24 de ani) a fost pusă astăzi în situaţia de a juca în primul tur al calificărilor turneului londonez, unde a trecut de Lin Zhu (China), în două seturi, scor 6-0, 6-2.

Căzută până pe locul 191 WTA, Bouchard a ajuns într-o situaţie incredibilă pentru o jucătoare care în urmă cu nici patru ani urca până pe locul 5 în lume, după un an 2014 în care jucase semifinale la Australian Open şi Roland Garros şi finala la Wimbledon.

Între timp, Bouchard a ajuns să pară mai atentă la cariera sa din afara terenului de tenis şi să realizeze venituri mai mult din publicitate decât din tenis.

După meciul din calificări (a fost pentru prima dată în carieră când a trebuit să joace calificări la Wimbledon), Eugenie Bouchard a fost chemată la un interviu de postul care transmite competiţia, iar jucătoarea din Canada nu a părut deloc încântată. Aceasta a oferit doar răspunsuri laconice şi le-a amintit fanilor de ce a ajuns să fie considerată una din răsfăţatele circuitului WTA.

 


Reporter: Felicitări, Eugenie! Nu se poate mai bine de atât. Care e părerea ta despre meci?
Bouchard: Multumesc, da, aşa e.

Reporter: Şi cât de mulţumită ai fost de modul în care ai început meciul:
Bouchard: Destul de bucuroasă... E important pe iarbă să începi bine

Reporter: Şi antrenorul tău te-a urmărit din tribune. Ce impact are asupra ta?
Bouchard: M-a ajutat mult, cred că e un antrenor bun.

Reporter: Şi, evident acesta e un loc special pentru tine, Wimbledon...  Cât de greu e pentru tine să fi jucat o finală, iar acum să joci în calificări?
Bouchard: Nu e greu deloc, sunt fericită să fiu aici.

Reporter: Mulţumesc
Bouchard: ... (n.r. se întoarce şi pleacă fără să zică nimic)

De amintit şi episodul din 2015, când la meciul România - Canada, din FED Cup, Bouchard a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru dupa tragerea la sorti. Pe atunci ocupantă a locului 7 WTA, Bouchard a precizat ca nu are nimic cu sportiva româna, dar nu crede în ideea de a ura succes inainte de meci.

 

Afla mai multe despre: bouchardwimbledoncalificari 

viewscnt
Articole similare