Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Atât vreau pe el, să-mi dea banii ăştia!”. Gigi Becali şi-a făcut „temele” şi e gată să îşi vândă un jucător titular

„Atât vreau pe el, să-mi dea banii ăştia!”. Gigi Becali şi-a făcut „temele” şi e gată să îşi vândă un jucător titular

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte transferul lui Olimpiu Moruţan (21 de ani), mijlocaşul său de la FCSB.

Tânărul jucător a fost titular în ambele meciuri disputate de România U21 la EURO 2021, iar asta i-a dat încredere patronului de la FCSB. Becali îi caută echipă lui Moruţan şi vrea să îl vând chiar după turneul acesta. 

„La ora asta, orice marfă e de vânzare. Pe 20 de milioane, îl dau. Tată, Moruţan va pleca pe mulţi, mulţi bani. La ora asta, pot să îmi permit, ca să fiu cu bun simţ, 20 de milioane. 20.000.000! O să fie cel mai scump, o să vedeţi voi, o să înceapă încet, încet, o să vedeţi. Moruţan, Olaru, Oaidă… ăsta trebuie să fie mijlocul naţionalei. Şut, nu Oaidă.

Şut! O să vedem, da? Ăştia o să fie echipa naţională. O să mai fie Man, Tănase, Coman…O să fie şi Mihăulă, că e prea mare valoare. Mai e Cicâldău, mai sunt Stanciu, Puşcaş, Ianis Hagi. De ce să ne mai apărăm? Toată echipa trebuie să facă faza de apărare, dar, când ai mingea, trebuie să ţii posesia, să pasezi, să ţii mingea cât mai mult. Apărarea… două-trei goluri diferenţă, asta e filosofia mea”, a spus Gigi Becali  după meciul României U21 cu Ungaria U21,  pentru Sport.ro.

  • 2 milioane de euro este cota lui Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Olimpiu Moruţan este cel mai bun pasator din Liga 1. Jucătorul de 21 de ani a reuşit 11 assist-uri în Liga 1. 

Francezii au pus ochii pe Moruţan

Francezii de la Jeunesfooteux.com scriu că Rennes îl urmăreşte pe "noul Hagi" de la FCSB, pe care vrea să îl aducă în vară în locul lui Clement Grenier, care va pleca. Gruparea franceză are concurenţă serioasă în cursa pentru obţinerea semnăturii lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul naţionalei U21 mai este urmărit de alte grupări importante din Europa: Galatasaray, Atalanta, Bayer Leverkusen, Hertha Berlin şi Salzburg.

„Olimpiu Moruţan, noul Gheorghe Hagi, ar putea fi în prim-plan în următoarea fereastră de transferuri. Considerat unul dintre cele mai mari talente din fotbalul românesc, Moruţan a pus pe jar mai multe cluburi europene, care urmăresc evoluţiile mijlocaşului ofensiv de 21 de ani comparat cu legendarul Gică Hagi.

Printre aceste cluburi se numără Galatasaray, care caută un număr 10, Atalanta şi Rennes. În privinţa lui Rennes, clubul breton îl urmăreşte pe Moruţan de câteva luni şi se pregăteşte să-l transfere, având în vedere probabila despărţire de Clement Grenier.", scriu jurnaliştii francezi.

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu morutangigi becali 

viewscnt
Articole similare