Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Atâta pot, săracii..” Primele cuvinte ale lui Mulţescu după despărţirea de Dinamo. Ce mesaj are pentru Dusan Uhrin + Ce îşi reproşează

„Atâta pot, săracii..” Primele cuvinte ale lui Mulţescu după despărţirea de Dinamo. Ce mesaj are pentru Dusan Uhrin + Ce îşi reproşează

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu (69 de ani) s-a despărţit, ieri, de Dinamo, după rezultatele slabe din ultima perioadă.

La finalul partidei de ieri dintre Astra - Dinamo din seminfinalele Cupei României, scor 1-0, antrenorul Gheorghe Mulţescu a anunţat că demisionează de la conducerea tehnică a echipei Dinamo.

„Renunţ din cauza rezultatelor slabe. Pe antrenori îi ţin rezultatele. Pe mine nu m-au ţinut de data asta. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec. N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg… sau n-am avut eu inspiraţie mai mare… au fost accidentări, suspendări şi ghinioane. Plec, las pe altul mai inspirat şi mai norocos…”, a declarat Gigi Mulţescu pentru Fanatik.

Ce îşi reproşează Gigi Mulţescu

Întrebat ce îşi reproşează, tehnicianul a declarat: „Mie îmi reproşez că am fost prea credul… am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut… Şi crede-mă că am făcut tot ce am ştiut, tot ce am considerat că va fi benefic echipei…

Iar jucătorilor… Ce să le reproşez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii, au vrut, dar n-au putut. Recunosc că am avut aşteptări mai mari de la anumiţi jucători. Am fost sigur că pot să-i capacitez… dar sunt şi ei într-un stres cumplit… sub o presiune imensă… Am clacat împreună, eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat…”.


Mulţescu a aflat abia ieri după meci că va venii în locul său Dusan Uhrin. „Nu ştiam nimic de Uhrin, nu auzisem de varianta asta şi, oricum, eu eram hotărât să las pe altul să încerce ce n-am reuşit eu. Uhrin este un profesionist adevărat, dar trebuie să ştie că îl aşteaptă o perioadă cumplit de grea”, a conchis Mulţescu.

În vârstă de 69 de ani, Gheorghe Mulţescu a mai antrenat la Dinamo în mai multe rânduri, prima dată în 1990. În cariera sa, Mulţescu adună experienţe importante, atât în România, cât şi în afara ţării, în special în Turcia sau în zona Golfului.

Uhrin este aşteptat la Bucureşti

Antrenorul ceh a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului şi este aşteptat azi în „Ştefan cel Mare” pentru a conduce primul antrenament.

Uhrin a mai antrenat-o pe Dinamo în anul 2019, în august, până în 2020, în martie.
Ultima sa experienaţă în fotbalul românesc a fost la Gaz Metan Mediaş.

Conform surselor Telekom Sport, noul staff tehnic de la Dinamo va fi format din Duşan Uhrin Jr, Iulian Mihăescu şi Dragoş Picu.

Afla mai multe despre: dinamogigi multescudusan uhrin 

viewscnt
Articole similare