Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ateltico Madrid vrea să dea lovitura în vara viitoare! Care este starul pe care Simeone îl vrea cu orice preţ

Ateltico Madrid vrea să dea lovitura în vara viitoare! Care este starul pe care Simeone îl vrea cu orice preţ

La Liga

Comentarii

Cesc Fabregas este noua ţintă a lui Atletico Madrid pentru perioada de marcato din vara lui 2019. Fotbalistul ar putea ajunge la trupa din capitala Spaniei liber de contract. Înţelegerea actuală cu Chelsea expiră chiar atunci.

Cesc Fabregas rămâne şi la 31 de ani un fotbalist important pentru orice echipă de top de pe continent. Mijlocaşul lui Chelsea a anunţat că ar fi dispus să continue pe Stamford Bridge şi din vară încolo atunci când îi expiră înţelegerea cu londonezii. Doar că şefii fostei campioane a Europei nu i-au făcut deocamdată spaniolului nicio ofertă de prelungire a contractului.

Iar acest "detaliu" a atras atenţia altor cluburi cu nume din Europa. Atletico Madrid ar fi încântată să îl ia gratis pe fotbalist în vara anului viitor. Însă trupa lui Simeone nu este singura care şi-a manifestat interesul pentru Cesc. Milan îl doreşte şi ea pe fostul fotbalist al Barcelonei. 

Un motiv serios pentru care plecarea va fi mai mult decât posibilă este că Fabregas şi-a pierdut locul de titular de la venirea lui Sarri la Chelsea. Ibericul nu a prins niciun minut în acest sezon de Premier League, pierzând duelul pentru titularizare cu Ross Barkley şi Mateo Kovacic. 

 

Afla mai multe despre: fabregasatleticochelsea 

viewscnt
Articole similare