Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, Becali! Semnal de alarmă tras de Florin Tănase la FCSB: "Încă mai avem nevoie de jucători!"

Atenţie, Becali! Semnal de alarmă tras de Florin Tănase la FCSB: "Încă mai avem nevoie de jucători!"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat ultimul amical din această vară, 1-0, cu divizionara secundă CS Mioveni, iar acum se pregăteşte pentru prima partidă oficială a noului sezon.

FCSB va juca joi, pe propriul teren, cu Milsami Orhei, în primul tur preliminar din Europa League. Înaintea debutului oficial din noua stagiune, Florin Tănase a semnalat faptul că vicecampioana României încă are nevoie de transferuri pentru a-şi îndeplini obiectivele în sezonul următor.

"Abia am terminat pregătirea şi aşteptăm să vedem la ce nivel suntem. E diferenţă foarte mare între adeversarii de anul trecut şi cei de anul acesta, dar important e să începem bine meciurile oficiale. Pentru că şi anul trecut în pregătire am jucat bine cu adversari buni şi am zis că o să câştigăm toate meciurile, dar am făcut egal la primul meci. Sperăm să începem cu dreptul de data asta.

Eu sper să reziste cât mai mult sistemul în care jucăm acum. Depinde de cum va decurge jocul. Mai avem nevoie şi de câţiva jucători, pentru că acest sistem are nevoie de benzi care să împingă foarte mult" , a declarat Florin Tănase.

Transferurile făcute de Becali la FCSB pentru noul sezon

Patru jucători a transferat FCSB pentru sezonul care va începe săptămâna viitoare. Dacă Răzvan Oaidă, Claudiu Belu şi Aissa Laidouni au fost aduşi încă din această vară, Darius Olaru a fost lăsat să continue la Gaz Metan Mediaş, iar din iarnă va veni sub comanda lui Bogdan Andone la FCSB.

Transferurile făcute de FCSB:

Claudiu Belu - liber de contract
Aissa Laidouni - 200 de mii de euro
Darius Olaru - 600 de mii de euro
Răzvan Oaidă - 700 de mii de euro

Plecări de la FCSB în această vară:

Romario Benzar (Lecce) - 2 milioane de euro
Junior Morais (Gazişehir) - 600 de mii de euro
Florentin Matei (Astra) - liber de contract
Raul Rusescu (Giresunspor) - liber de contract
Adrian Stoian - liber de contract
Filipe Teixeira - liber de contract

Afla mai multe despre: tanasefcsbbecali 

viewscnt
Articole similare