Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie CFR! Sevilla transferă un super fotbalist din Serie A înainte de "dubla" din Europa League

Atenţie CFR! Sevilla transferă un super fotbalist din Serie A înainte de "dubla" din Europa League

La Liga

Comentarii

FC Sevilla nu s-a mişcat până acum în fereastra de transferuri, dar este la un pas de a da o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor.

Reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio susţine că Sevilla este în negocieri avansate cu AC Milan pentru transferul lui Suso. Spaniolul nu îşi mai găseşte locul la Milan şi s-a aflat doar pe banca de rezerve în ultimele trei meciuri din campionat. 

Aceeaşi sursă menţionează că modalitatea în care va ajunge Suso la Sevilla va fi un împrumut pentru 18 luni, urmând ca spaniolii să fie obligaţi să îl cumpere dacă se îndeplinesc anumite condiţii. Negocierile nu sunt finalizate, însă cele două cluburi lucrează pentru a ajunge la un acord final. 

  • 30 de milioane de euro este cota lui Suso, potrivit transfermarkt.com 
  • Doar un gol şi două assist-uri a reuşit spaniolul în acest sezon de Serie A 

Fotbalistul născut la Cadiz a fost unul dintre jucătorii de bază de la Milan în ultimele sezoane, dar în această stagiune a decăzut atât de mult încât locul său în echipă a fost luat de conaţionalul său, Samu Castillejo. 

Milan vrea să scape de Suso, iar nici spaniolul nu ar mai vrea să stea pe San Siro, ca rezervă, iar pe lângă Sevilla, alte echipe din LaLiga, precum Getafe sau Valencia, mai sunt interesate de seriviciile mijlocaşului dreapta. 

Meciurile dintre Sevilla şi CFR Cluj se văd la Telekom Sport 

Primul meci este programat la Cluj, pe "Dr. Constantin Rădulescu", pe 20 februarie. Returul este şapte zile mai târziu, la Sevilla. Ambele meciuri din "16"-imile de finală UEFA Europa League vor fi transmise la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: susotransfer sevillacfr sevillaac milan 

viewscnt
Articole similare