Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, Dică! Performanţă incredibilă reuşită de Lazio în partida cu Verona!

Atenţie, Dică! Performanţă incredibilă reuşită de Lazio în partida cu Verona!galerie foto

Serie A

Comentarii

Lazio Roma, adversara FCSB-ului din Europa League, s-a impus în această seară, acasă, scor 2-0 (0-0) cu Verona, într-un meci din runda a 25-a din Serie A. Ambele goluri ale trupei lui Simone Inzaghi au fost marcate de atacantul Ciro Immobile, în minutele 55 şi 60.

Românul Ştefan Radu a jucat din primul minut, dar a fost înlocuit în minutul 80 de Murgia. Lăsat pe bancă în meciul cu FCSB de la Bucureşti, fostul dinamovist a făcut în această seară parte dintr-un trident defensiv alături de brazilianul Wallace şi olandezul De Vrij. La oaspeţi, Deian Boldor a fost integralist.

În urma acestei victorii, echipa lui Ştefan Radu ocupă locul 4, cu 49 de puncte, după Napoli (66), Juventus (65) şi Roma (50).

Lazio a avut 21 de şuturi spre poartă în prima repriză şi 33 în total, 10 dintre ele prinzând cadrul porţii. În comparaţie, Verona nu a tras nici măcar un şut pe poartă. 

Lazio - FCSB, returul din 16-imile Europa League, are loc joi, la Roma. În tur, elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 1-0, prin golul lui Gnohere.

Afla mai multe despre: immobilelaziosteauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare