Experiențe împreună.
You are here:

Atenţie, FCSB! Mesajul lui Panduru după tragerea la sorţi pentru UEFA Conference League: ”Nu ştiu dacă sunt uşor de eliminat”

Atenţie, FCSB! Mesajul lui Panduru după tragerea la sorţi pentru UEFA Conference League: ”Nu ştiu dacă sunt uşor de eliminat”
Comentarii

Basarab Panduru a atras atenţia după tragerea la sorţi pentru UEFA Conference League. Expertul Telekom Sport consideră că partidele FCSB-ului nu sunt chiar atât de uşoare

FCSB, care a fost cap de serie, va evolua cu Kolos Kovalivka (Ucraina) dacă va ajunge în turul al treilea preliminar al Conference League, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la Nyon.

Pâna atunci, FCSB trebuie să treacă de Şahtior Karagandi din Kazahstan, în turul al doilea preliminar. Meciurile din această fază sunt programate la 22 şi 29 iulie.

În opinia expertului Telekom Sport, Basarab Panduru, tragerea la sorţi nu este una chiar atât de facilă pentru echipa lui Dinu Todoran:

”Pare o tragere complicată. O echipă care termină pe patru, nu ştiu dacă e uşor de eliminat. Pe lot, diferenţele poate că sunt mari. Dar ucrainienii sunt complicaţi, fizic sunt puternici. Mai întâi să treacă de Karagandy. Se duc 6-7 ore cu avionul, cred că este o deplasare complicată.”

Manşa a treia se joacă la 5 august, în deplasare, şi la 12 august. 

viewscnt
Articole similare
Dinamo i-a dat Stelei o lovitură de grație! Marea speranță a sportului românesc a ajuns...