Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie FCSB! Veste teribilă pentru echipa lui Becali. Posibila adversară din play-off a făcut scorul săptămânii în Europa

Atenţie FCSB! Veste teribilă pentru echipa lui Becali. Posibila adversară din play-off a făcut scorul săptămânii în Europa

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB încă nu a rezolvat "dubla" cu Mlada Boleslav, după 0-0 în România, dar oficialii vicecampioanei au mare încredere că vor trece de cehi şi vor juca în play-off-ul Europa League. Elevii lui Vergil Andronache şi-au aflat adversara, în caz că se vor califica, iar sorţii nu par a fi de partea "roş-albaştrilor".

Vitoria Guimaraes a făcut scorul săptămânii, până acum, în competiţiile europene. Portughezii au câştigat "dubla" cu Ventspils din Lituania cu scorul general de 9-0. 

Fără să înceapă campionatul în Portugalia, Vitoria a câştigat cu scorul de 6-0 meciul retur. Doar 1-0 a fost la pauză, însă în repriza a doua elevii lui Ivo Vieira s-a dezlănţuit şi au marcat de alte cinci ori. În turul anterior, portughezii au eliminat-o pe Jeunesse Esch din Luxemburg cu scorul general de 5-0. Astfel, posibila adversară a celor de la FCSB nu a primit niciun gol până acum în Europa League. 

Afla mai multe despre: vitoria guimaraesfcsb 

viewscnt
Articole similare