Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional. Scene horror la Lyon. De Ligt a ieşit din teren cu capul spart şi plin de sânge | VIDEO

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional. Scene horror la Lyon. De Ligt a ieşit din teren cu capul spart şi plin de sânge | VIDEO

Juventus

Comentarii

Matthijs de Ligt nu va uita prea curând prima repriză a meciului cu Lyon. Fundaşul de 20 de ani al lui Juventus a ieşit extrem de şifonat în urma unui contact pe care l-a avut cu un alt fotbalist al „Bătrânei Doamne”, Alex Sandro.

În minutul 29 al meciului dintre Lyon şi Juventus, la scorul de 0-0, Miralem Pjanic a centrat din lovitură liberă o minge care îl viza pe Matthijs de Ligt. Balonul a fost urmărit însă şi de către Alex Sandro, iar după o busculdată care i-a implicat şi pe doi fotbalişti francezi, fundaşul olandez a căzut la pământ. Peste el a venit şi colegul său brazilian, care, cel mai probabil, l-a tăiat cu crampoanele.

Din fericire, de Ligt nu s-a accidentat foarte grav, doar că imaginile pe care le-au surprins camerele de luat vederi au fost extrem de duere. Olandezul în vârstă de 20 de ani arăta ca după un meci de box, plin de sânge. Acesta a mers în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a îşi schimba echipamentul pătat şi a revenit pe terenul de joc.

Momentul a venit însă extrem de prost pentru Juventus, care, două minute mai târziu a primit gol de la fotbalistul lui Lyon, Tousart. 

Afla mai multe despre: de ligtjuventus 

viewscnt
Articole similare