Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, imagini cu impact emoţional. Portarul Irlandei de Nord, intrare criminală la Dennis Man. A văzut ROŞU direct!

Atenţie, imagini cu impact emoţional. Portarul Irlandei de Nord, intrare criminală la Dennis Man. A văzut ROŞU direct!galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Portarul echipei naţionale de tineret a Irlandei de Nord, Conor Hazard, a fost eliminat în prima repriză a meciului cu România, după o intrare criminală asupra lui Dennis Man.

UPDATE 23:30 | La finalul meciului, în care a evoluat până în minutul 69, Dennis Man a acuzat ameţeli şi a fost transportat la spital.

În minutul 34, goalkeeper-ul nord-irlandez a ieşit hazardat din poartă, la o minge aruncată la bătaie la 20 de metri de poarta sa, şi l-a izbit violent cu capul pe Dennis Man, care urmărea balonul. Cei doi au avut nevoie de câteva minute de îngrijiri medicale.

Nord-irlandezul s-a ales cu capul spart, dar şi cu cartonaşul roşu. La rândul său, Dennis Man a avut buza spartă, dar a fost "capsat" chiar pe teren de către medici şi a putut continua să joace.

România - Irlanda de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro-2021

Naţionala de tineret a României a învins, luni, la Voluntari, selecţionata Irlandei de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro-2021.

Au marcat. Băluţă (48), Mihăilă (59), Ciobanu (67)

Din minutul 38, Irlanda de Nord a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Hazard.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare