Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie la el! Mirel Rădoi, despre "motorul echipei" Germaniei: "Cine stă în zona lui, trebuie să stea aproape". Ce o aşteaptă pe naţionala României

Atenţie la el! Mirel Rădoi, despre "motorul echipei" Germaniei: "Cine stă în zona lui, trebuie să stea aproape". Ce o aşteaptă pe naţionala Românieigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României joacă cel mai greu meci al grupei de calificare la Campionatul Mondial din 2022 împotriva Germaniei, în a doua etapă a preliminariilor europene. Selecţionerul Mirel Rădoi a identificat "motorul" Germaniei.

Mirel Rădoi, despre Joshua Kimmich

Duminică, de la ora 21:45, România va juca împotriva Germaniei, în a doua etapă a grupei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Meciul poate fi urmărit în format live text pe Telekomsport.ro. 

România întâlneşte naţionala cotată la aproximativ un miliard de euro, conform Transfermarkt.de. Mirel Rădoi şi-a făcut temele pentru meciul cu Germania, iar mijlocaşii români vor fi nevoiţi să-l păzească pe Joshua Kimmich, cel care e considerat de selecţioner drept "motorul" Die Mannschaft. 

"Nu vreau să le dau detalii nemţilor despre cum vom juca. Nu am decis nici primul 11 şi nici sistemul, în momentul de faţă. Cu siguranţă, adversarul ne va împinge cât mai jos. Adversarul e mai puternic şi valoros decât noi şi sperăm să stăm cât mai sus cu linia. 

Kimmich e motorul echipei Germaniei. Cine va sta în zona lui, va trebui să stea aproape de el, să nu-i ofere spaţii. Planul nostru tactic e gândit bine. Nu cred că ei pot avea temeri, jucătorii. E greu să vină jucătorii să-mi spună temerile, pentru că astea se discută la echipa de club. 

Când stai cu apărarea sus, apar zone libere, iar adversarul îşi va face ocazii. Ne gândim să marcăm cu un gol mai mult decât advesarul. Indiferent de adversar, nu vom menaja jucătorii, dar, dacă vor avea probleme medicale, nu vom forţa, pentru că vreau să trimit jucătorii sănătoşi înapoi", a declarat Mirel Rădoi în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Germania.  

Joshua Kimmich e titularul lui Low din linia de mijloc şi are, până la 26 de ani, 51 de meciuri în naţionala Germaniei. Fotbalistul a câştigat titlul Champions League cu Bayern Munchen şi a cucerit cinci titluri de campion cu bavarezii în Bundesliga. De asemenea, e campion european U19 cu naţionala Germaniei. 

 
 

Afla mai multe despre: germania romaniaromania germaniacupa mondiala 2022romania campionatul mondial 2022joshua kimmichmirel radoi 

viewscnt
Articole similare