Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, pariori! PSG, fără trei staruri în lot la meciul cu Lorient. Mbappe e în continuare pedepsit de conducerea clubului

Atenţie, pariori! PSG, fără trei staruri în lot la meciul cu Lorient. Mbappe e în continuare pedepsit de conducerea clubului

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe, aflat în conflict cu Paris Saint-Germain şi ţinut pe tuşă de conducerea clubului, nu a fost reţinut nici pentru primul meci al sezonului din Ligue 1 cu Lorient, programat sâmbătă pe Parc des Princes, în timp ce brazilianul Neymar este indisponibil, a anunţat campioana entitre a Franţei.

Căpitanul echipei Franţei a fost interzis de la antrenamentul primei echipe de când şi-a anunţat intenţia de a rămâne la PSG până la expirarea contractului său în iunie 2024, fără a dori să-şi prelungească angajamentul. El nu a disputat decât un singur meci din cele cinci de pregătire ale parizienilor şi nu a fost selecţionat pentru turneul dinaintea sezonului din Japonia şi Coreea de Sud.

La rândul său, Neymar, care suferă de un "sindrom viral", conform PSG, este şi el pe picior de plecare de la echipă, care este pregătită să studieze "orice ofertă satisfăcătoare".

Mijlocaşul italian Marco Verratti, curtat de două cluburi din Arabia Saudită, Al-Ahli şi Al-Hilal, nu a fost nici el convocat pentru partida cu Lorient.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare