Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, Ryde vine cu explicaţii după înfrângerea istorică suferită în faţa Spaniei: "Au reuşit să contracareze toate atacurile noastre"

Atenţie, Ryde vine cu explicaţii după înfrângerea istorică suferită în faţa Spaniei: "Au reuşit să contracareze toate atacurile noastre"

CM Handbal

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin, suedezul Tomas Ryde, a explicat înfrângerea cu Spania, într-o conferinţă de presă.

"Nu am reuşit să jucăm atât de rapid pe cât a jucat Spania, am ratat la un moment dat trei şanse la rând, avem o echipă neexperimentată, pentru că am lăsat câteva jucătoare acasă. Spania a reuşit să contracareze toate atacurile noastre.

Ne aşteaptă un nou meci mâine, trebuie să ne revenim şi să fim în formă pentru meciul de mâine", a declarat Tomas Ryde, la finalul meciului.

România - Spania 16-31, în debutul la Cupa Mondială de handbal 2019

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, sâmbătă, de reprezentativa Spaniei, cu scorul de 31-16 (16-9), în meciul de debut din grupa C, la Campionatul Mondial din Japonia. Pentru România, acesta este cel mai drastic eşec suferit în ultimii opt ani la Campionatul Mondial. În 2011, Franţa învingea România cu scorul de 39-20, la ediţia din Brazilia.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare