Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ATENŢIE! Sume halucinante aruncate de Becali. Patronul FCSB-ului nu s-a uitat la bani pentru ultimele aroganţe

ATENŢIE! Sume halucinante aruncate de Becali. Patronul FCSB-ului nu s-a uitat la bani pentru ultimele aroganţegalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are astăzi unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa. Patronul de la FCSB va fi socru mic, iar costumul pe care l-a ales a fost pregătit de stilistul personal al latifundiarului din Pipera.

Nunta dintre Mihai Mincu şi Teodora Becali are loc astăzi, astfel că socrul mic nu putea să lase totul la voia întâmplării. Fiecare detaliu a fost pregătit cu mare atenţie, inclusiv vestimentaţia membrilor familiei.

Pentru acest eveniment special, Gigi Becali şi ginerele său au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comandă costume de cea mai înaltă calitate. Patronul de la FCSB va purta la nunta de sâmbătă un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială, iar Mihai Mincu a comandat trei costume cu detalii spectaculoase. 

"Mă ocup de vestimentaţia domnului Becali de peste opt ani şi sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienţii care ştiu cel mai bine să pună în valoare ţinutele pe care le creăm. Pentru ziua nunţii fiicei sale, Teodora, Gigi Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din acelaşi material, este la două rânduri, cu şase nasturi, acelaşi model pe care îl poartă deobicei", a declarat designerul Alexandru Ciucu.

Becali, petrecere ca-n poveşti. Sumă fabuloasă cheltuită de patronul FCSB-ului

Dansurile au început în familia Becali încă de joi, când a avut loc petrecerea de cununie. Patronul de la FCSB a investit, conform cancan.ro, ATENŢIE! 150 de mii de euro doar în superparty-ul care a avut loc în urmă cu două zile. Meniul pentru o singură persoană prezentă la eveniment l-a costat pe Gigi Becali 300 de euro.

În plus, pe lângă mâncare şi băutură, latifundiarul din Pipera a plătit bani mulţi (20 de mii de euro) pentru a avea la cununie una dintre formaţiile sale preferate, Pindu. Dacă, pentru evenimentul de joi, a cheltuit 150 de mii de euro, pentru nunta grandioasă pe care a pus-o la cale, Gigi Becali a scos din buzunare nu mai puţin de 500 de mii de euro.

Afla mai multe despre: becalisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare