Experiențe împreună.
You are here:

Atenţie, „tricolori”! Haaland vine la Bucureşti. România nu scapă de Norvegia nici în Liga Naţiunilor

Atenţie, „tricolori”! Haaland vine la Bucureşti. România nu scapă de Norvegia nici în Liga Naţiunilor
Comentarii

Norvegia este una dintre cele trei adversare ale României din Liga Naţiunilor.

Una dintre adversarele „tricolorilor din grupa preliminară a UEFA Nations League este Norvegia, o naţională împotriva căreia am jucat şi în calificările pentru Euro 2020.

Cine este Norvegia, viitorul adversar al României din Liga Naţiunilor 

Nordicii sunt antrenaţi de Lars Lagerback, un selecţioner suedez care stă pe banca Norvegiei din 2017. În C.V. are şi alte echipe naţionale, Islanda, Nigeria şi Suedia. 

Din lotul Norvegiei fac parte câţiva fotbalişti extrem de valoroşi, printre care Erlinh Haaland, Martin Odegaard, Joshua King sau Sander Berge.

În preliminariile lui Euro 2020, Norvegia a terminat pe locul 3, cu 17 puncte, trei mai multe decât România. În confruntările directe cu „tricolorii”, niciuna dintre echipe nu a reuşit să se impună. 2-2 a fost scorul înregistrat la Oslo, în timp ce la Bucureşti s-a terminat 1-1. 

Selecţionata lui Lars Lagerback nu a mai pierdut un meci din 23 martie 2019, atunci când Spania s-a impus pe teren propriu, scor 2-1. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe