Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, tricolori! Real Madrid aduce un adversar al României din sezonul viitor. Dezvăluiri de ultimă oră

Atenţie, tricolori! Real Madrid aduce un adversar al României din sezonul viitor. Dezvăluiri de ultimă orăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Internaţionalul norvegian, Martin Odegaard, are şanse reale să revină din sezonul viitor pe Santiago Bernabeu.

Viitorul adversar al tricolorilor din Liga Naţiunilor i-a convins pe oficialii madrileni în actuala stagiune. După prestaţii excelente în tricoul bascilor de la Sociedad, Odegaard va reveni sub comanda lui Zidane.

Transfer la Real Madrid! Martin Odegaard revine pe Bernabeu la finalul stagiunii

Problema este că norvegianul a fost cedat pe Anoeta pentru două sezoane. Real Madrid nu se aştepta la un progres atât de mare al norvegianului şi în niciun caz, într-un timp atât de scurt.

Astfel, presa spaniolă scrie că Los Blancos studiază posibilitatea de a-l aduce mai devreme decât era programat sub comanda lui Zidane.

Iar pentru asta, Real Madrid este decisă să trimită un alt jucător la schimb pe Anoeta. Cele mai mari şanse le are Oscar Rodriguez, fotbalist care se află oricum în atentia bascilor.

Un alt nume vehiculat este cel al japonezului Tekefusa Kubo, actualmente la Mallorca. Clubul blanco va face anunţul oficial al revenirii lui Odegaard la finalul stagiunii, indiferen când se va întâmpla asta.

Oficialii madrileni au acum şi acceptul fotbalistului de a revenit pe Bernabeu, după ce norvegianul a fost convins că Zidane se va baza pe el din sezonul viitor. Odegaard declarase recent că vrea să mai rămână un sezon pe Anoeta pentru a juca meci de meci.

7 goluri si 8 pase decisive are Odegaard în actuala stagiune pentru Real Sociedad. Cota sa a explodat, iar norvegianul este cotat acum la 50 de milioane de euro.

Cinci jucători pleacă de la Real Madrid în vară

Conform publicaţiei OK Diario, nu mai puţin de 5 jucători sunt ca şi plecaţi de la Real Madrid.

Sursa citată anunţă că gruparea blanco va renunţa la aceşti fotbalişti şi se bazează pe surse din interiorul clubului.

Lista disponibilizaţilor îi cuprinde pe James Rodriguez, Gareth Bale, Mariano Diaz, Marcelo Viera şi Luka Modric. Pentru ultimii doi, Real Madrid va face un efort şi va accepta oferte care să le faciliteze plecarea, din respect pentru serviciile aduse clubului în ultimii ani.

Totodată, gruparea blanco este în căutare de soluţii pentru ca Brahim Diaz, Luka Jovic şi Rodrygo Goes să poată fi împrumutaţi la echipe la care să joace meci de meci.

Afla mai multe despre: odegaardreal madrid 

viewscnt
Articole similare