Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, tricolori! Vârful din naţionala de tineret a Croaţiei care a intrat pe lista Borussiei Dortmund. Este fratele unui fost fotbalist de la FCSB

Atenţie, tricolori! Vârful din naţionala de tineret a Croaţiei care a intrat pe lista Borussiei Dortmund. Este fratele unui fost fotbalist de la FCSB

Echipa națională

Comentarii

Marin Jakolis are 22 de ani şi deja 5 goluri pentru reprezentativa de tineret a Croaţiei. El pare principalul pericol ofensiv pentru poarta lui Radu.

România joacă marţi, 18 iunie, împotriva Croaţiei, în meciul de debut de la Campionatul European de Tieneret. Naţionala pregătită de Nenad Gracan are în lot câţiva fotbalişti de mare perspectivă, aşa cum sunt Caleta-Car, Filip Benkovic, Nikola Vlasic, Ivan Sunjic, Alen Halilovic, Josip Brekalo sau Marin Jakolis.

Totul despre Campionatul European de tineret 2019! Când joacă România U21, meciurile zilei şi clasamentele grupelor de la EURO

Acesta din urmă este marea surpriză a croaţilor şi fratele fostului jucător de la FCSB, Antonio Jakolis. Vârful care aparţine de Admira Wacker a intrat în atenţia forţelor din Germania, iar Borussia Dortmund pare cea mai interesată de el. Născut la Sibenik, atacantul croat a mai jucat pentru formaţia oraşului său natal, pentru Mouscron, Virton sau Roeslare.

Aripa de la Admira a marcat deja de cinci ori în reprezentativa de tineret condusă de Gracan şi este descris de presa croată drept un ”fotbalist rapid, de viteză, cu tehnică bună şi o capacitate de efort impresionantă”.

Croaţii mai au la dispoziţie şi alte arme ofensive. Brekalo şi Alen Halilovic sunt cei mai dezechilibranţi dintre ei, în timp ce tânărul de 19 ani, Kulenovic (Legia Varşovia) poate fi oricând o soluţie de pe bancă.

Afla mai multe despre: marin jakolis 

viewscnt
Articole similare