Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, vine Haaland! Norvegia aduce la Bucureşti un lot de peste 230 de milioane de euro

Atenţie, vine Haaland! Norvegia aduce la Bucureşti un lot de peste 230 de milioane de eurogalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România dă piept cu Norvegia, duminică, de la ora 21:45, într-un duel în care tricolorii speră să îşi poată lua revanşa după acel 0-4 pe Ulevaal.

Coşmarul României de pe Ulevaal vine la Bucureşti, iar naţionala pregătită de Lars Lagerback are toate motivele să se considere favorită înainte de duelul contra echipei pregătite de Mirel Rădoi.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Norvegia are un lot a cărui valoare de piaţă estimată ajunge la 231 de milioane de euro! Starul Borussiei Dortmund, Erling Haaland, principalul pericol pentru defensiva condusă de Tătăruşanu este cel mai bine cotat jucător al oaspeţilor, cu o cotă de piaţă de 80 de milioane de euro.

Pentru partida retur de la Bucureşti, Lagerback aduce jucători care evoluează la Real Madrid, AC Milan, Celtic, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Galatasaray, Sampdoria, Antwerp, Sheffield United sau Hertha Berlin.

Cinci jucători din lotul Norvegiei nu au debutat încă în prima reprezentativă într-un meci oficial. Este vorba despre Juklerod, Patrick Berg, Ostigard, Lode şi portarul lui Odd, Sondre Rossbach.

Joshua King este cel mai bun marcator din lot, cu 17 reuşite în tricoul primei reprezentative. Sorloth are 9 goluri, dar Erling Haaland vine tare din spate. Super starul norvegienilor are deja 6 goluri marcate în numai 7 meciuri disputate. Doar cinci fotbalişti din lotul Norvegiei evoluează în competiţia internă şi unul singur dintre ei are şanse reale să fie titular. Este vorba despre Markus Henriksen, mijlocaşul formaţiei Rosenborg (Foto jos).

Norvegia a lăsat acasă fotbalişti de la Toulouse, AZ Alkmaar, Rostov, Genk sau Gent. Cel mai important nume care nu face parte din lotul lui Lagerback este Tarik Elyounoussi, vârful care evoluează la Shonan Bellmare în Japonia. El are 60 de selecţii în prima reprezentativă şi 10 goluri marcate.

Afla mai multe despre: mirel rădoiechipa naţionalănorvegiahaaland 

viewscnt
Articole similare