Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aţi greşit primul 11?". Toni Petrea a explicat decizia luată la pauza meciului cu Sepsi: "Ei doi au încetinit jocul"

"Aţi greşit primul 11?". Toni Petrea a explicat decizia luată la pauza meciului cu Sepsi: "Ei doi au încetinit jocul"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a cucerit primul trofeu la FCSB, chiar la debutul în funcţia de antrenor principal. La finalul meciului de la Ploieşti, cu Sepsi, scor 1-0, a oferit şi câteva explicaţii pentru mutările făcute la pauză.

VIDEO | FCSB - Sepsi 1-0 (Man 65)

La pauza meciului din finala Cupei României, Toni Petrea a schimbat doi fotbalişti, iar imediat au existat voci care s-au gândit la implicarea lui Gigi Becali în privinţa echipei de pe teren. 

Totuşi, noul tehnician al FCSB a explicat care au fost motivele pentru care i-a scos pe Darius Olaru şi Ionuţ Vînă şi i-a introdus pe Olimpiu Moruţan şi Adrian Petre: 

"Am vrut să dăm un pic viteză de joc. Atât Darius, cât şi Ionuţ au încetinit în anumite momente jocul şi, prin introducerea lui Moruţan, am sperat în dezechilibrarea apărării adversa. Plus un atacant de careu, care să pistoneze fundaşii centrali adverşi. (n.r. - Aţi greşit primul 11?) Nu. Noi ne-am pregătit săptămâna asta, de când am venit eu, am vrut să văd toţi jucătorii la antrenamente. Şi aşa am considerat de cuviinţă să începem meciul. Nu, nu consider aşa ceva. Din contră, mă bucur că am avut pe bancă două soluţii viabile, care ne-au ajutat şi am reuşit să câştigăm, să aducem un plus un joc. 

Problema e că nici nu prea avem foarte mulţi jucători valizi, ci mai mulţi juniori. Dar noi încercăm să jucăm fiecare meci şi să tratăm acelaşi meci cu aceaşi responsabilitate şi cu aceeaşi seriozitate", a declarat noul principal al vicecampioanei.  

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor.

FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

 

 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare