Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aţi vorbit cu Gică Hagi înainte de meci?” Răspunsul lui Dan Petrescu

”Aţi vorbit cu Gică Hagi înainte de meci?” Răspunsul lui Dan Petrescu

Superliga

Comentarii

Bun prieten cu Gică Hagi, Dan Petrescu spune că n-a vorbit cu antrenorul şi patronul Viitorului înainte de meciul direct, deoarece consideră că nu este corect să facă aşa ceva. CFR Cluj şi Viitorul joacă în această seară, de la 20:45, pe Telekom Sport 1.

CFR Cluj joacă în această seară cu titlul pe masă. Cu un punct avans faţă de FCSB, are nevoie de victorie cu Viitorul pentru a scăpa de orice emoţie. Dan Petrescu spune că se aşteaptă la un meci încrâncenat, dar susţine că n-a vorbit cu Gică Hagi înaintea meciului: ”Vă daţi seama că n-am vorbit, cum să vorbesc? Nu vorbesc niciodată cu cine joc. Niciodată, cu cine mi-e adversar, nu vorbesc cu el, nu e normal aşa ceva”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu este de părere că Viitorul nu va venit la Cluj să se apere, deoarece este o echipă care tot timpul joacă ofensiv: ”Nu cred că ei ştiu ”să pună autobuzul în poartă”, cum se spune sau să se apere, nu cred că pot să facă aşa ceva, pentru că n-au făcut-o niciodată. Sunt convins că vor juca fotbal, e singura echipă care, în deplasare, are cele mai bune rezultate. A câştigat două meciuri la Iaşi şi la Astra, egal la Craiova şi a pierdut doar la FCSB, dar unde puteau să scoată un punct. În deplasare au fost mai buni decât acasă, deci suntem convinşi, eu unul sunt convins că va fi un meci pe muchie de cuţit şi e posibil ca un gol să decidă acest meci”.

Afla mai multe despre: dan petrescugica hagiliga 1cfr clujviitorul 

viewscnt
Articole similare